Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlajder

Cvetko Pajković u Zagrebu sa predstavnicima osam Nacionalnih federacija iz regiona

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković prije posjete Sarajevu i Odbojkaškoj federaciji Bosne i Hercegovine, gostovao je u Zagrebu, gdje se sastao sa predstavnicima osam Nacionalnih federacija iz regiona.

Domaćin sastanka u hotelu “Palas” bio je Zdeslav Barać, predsjednik Odbojkaške federacije Hrvatske i član Administrativnog Borda CEV, a ovaj skup svojim prisustvom uveličao je i Aleksandar Boričić, predsjednik CEV i OS Srbije.

“Cilj nam je na ovakvim susretima detaljno i trajno unapređivati dosadašnje dobre odnose i podizati ih na još veći nivo, obzirom da je izborom novog predsjedništva evropske odbojke regija jugoistočne Evrope dobila na svom značaju i specifičnoj težini”, izjavio je Zdeslav Barać, član Administrativnog odbora CEV i predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Sastanku su prisustvovali Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG, Ozkan Mutlugil, predsjednik Odbojkaške federacije Turske i potpredsjednik i blagajnik CEV, Dančo Lazarov, predsjednik Odbojkaške federacije Bugarske, Milutin Popović, predsjednik Odbojkaškog Saveza Bosne i Hercegovine, Metod Ropret, predsjednik Odbojkaškog saveza Slovenije i Petar Jovanovski, predsjednik Odbojkaškog Saveza BJR Makedonije.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button