Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BVASlajder

Cvetko Pajković novi potpredsjednik Balkanske Odbojkaške Asocijacije, Crna Gora domaćin Balkanijade za kadetkinje

Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore, imenovan je za potpredsjednika Balkanske odbojkaške Asocijacije za narednu godinu.

Odbojkaški savez Crne Gore na Skupštini BVA u Solunu, uz predsjednika Pajkovića, predstavlja i generalni sekretar OSCG Ivan Bošković.

Za predsjednika BVA za 2016.godinu imenovan je Milutin Popović, predsjednik OS BiH, odlučeno je danas na Generalnoj Skupštini BVA.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Skupštinom je predsjedavao Ahileas Mavromatis, doskorašnji predsjednik BVA i predsjednik Grčke odbojkaške Federacije, a prisutni su bili i Aleksandar Boričić, predsjednik CEV, Ozkan Mutlugil, potpredsjednik i blagajnik CEV i doskorašnji generalni sekretar BVA.

Umjesto Mutlugila, koji se zbog brojnih novonastalih obaveza u CEV-u i Turskoj Federaciji povukao sa pozicije generalnog sekretara BVA, na njegovo mjesto je postavljena Nilufer Šimunski (Turska).

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Tokom održavanja 17. Generalne skupštine BVA usvojeni su godišnji izvještaji o radu i aktivnostima za 2015. godinu, odlučeno je o organizaciji takmičenja i festivala odbojke u 2016. godini i usvojen je finansijski izvještaj za 2015. godinu.

Crna Gora je na Skupštini BVA u Solunu dobila organizaciju Balkanskog prvenstva za kadetkinje.

Crna Gora će nastupiti sa svim selekcijama na Balkanskim prvenstvima.

Kategorije i domaćini:

Kids Festival – dječaci 2003. i mlađi, djevojčice 2004. i mlađe (Srbija)

Pioniri – 2001. i mlađi (Srbija)

Pionirke – 2002. i mlađe (Bugarska)

Kadeti – 1999. i mlađi (Bugarska)

Kadetkinje – 2000. i mlađe (CRNA GORA)

Juniori – 1997. i mlađi (Srbija)

Juniorke – 1998. i mlađe (Bosna i Hercegovina)

Muško i žensko seniorsko BVA prvenstvo odbojke na pijesku, organizatori  Grčka i Turska. Treći organizator turnira u muškoj i ženskoj seniorskoj  konkurenciji biće naknadno utvrđen.

U konkurenciji  U22 (1995. i mlađi) muško i žensko BVA prvenstvo odbojke na pijesku, organizator Makedonija.

U konkurenciji U20 (1997. i mlađi) muško i žensko BVA prvenstvo odbojke na pijesku, organizator Albanija.

Termini i mjesta odigravanje turnira odbojke i odbojke na pijesku biće utvrđeni nakon sastanka Tehničke komisije BVA koji će se održati u Istanbulu početkom aprila 2016. godine. Sve nacionalne federacije članice BVA obavezne su do kraja marta zvanično obavijestiti kancelariju BVA o takmičenjima na kojima će definitivno uzeti učešće sa svojim nacionalnim selekcijama.

Što se tiče BVA Kupa klubova zaključeno je da Tehnička komisija BVA na svojoj narednoj sjednici definiše mogući sistem takmičenja koji omogućava odigravanje grupne faze takmičenja na regionalnoj osnovi u više takmičarskih grupa sa završnim turnirom, uz prihvatljivije troškove učešća na takmičenju.

Odlučeno je da naredna Generalna Skupština BVA bude održana u decembru 2016.godine u Bosni i Hercegovini.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button