Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSvjetska liga

Ćuk: Drugi set prelomio, Ćulafić: Čeka nas finale, moramo se spustiti na zemlju, Ječmenica: Istorijski uspjeh naše odbojke

Pobjeda nad Kinom još više je podigla samopouzdanje najboljim crnogorskim odbojkašima. Svjesni su da je veliki uspjeh već napravljen, ali ne žele da se odreknu naslova u Svjetskoj ligi.

“Čestitam ekipi jer smo napravili vrhunski rezultat za Crnu Goru. Drugi set je možda i odlučio pobjednika, jer smo se vratili poslije velikog zaostatka. U trećem je možda pad bio i očekivan, dok je četvrti set bio sjajan. Sjajni su bili i momci koji su ulazili sa klupe, a kada je u pitanju rival u finalu, volio bih da igramo protiv Slovaka. Domaćini su, bila bi puna dvorana, a i bliži su nam po stilu igre jer su predstavnici evropske odbojke”, kazao je srednji bloker Gojko Ćuk.

Korektor Miloš Ćulafić odmah je spustio loptu na zemlju i pored sjajnog rezultata u meču sa Kinom.

“Teška utakmica, ali smo prezadovoljni jer smo odigrali dobro i nastavili sa kvalitetnijm partijama koje su počele još od prošle godine i Evropske lige. Čeka nas finale i odmah treba da se spustimo na zemlju i stišamo emocije, kako bi sve ovo završili na najbolji način. Svejedno mi je sa kim ćemo igrati u finalu jer sam siguran da u toj utakmici sve isključivo od nas zavisi”, optimista je Ćulafić.

Veliki optimista pred finale je i srednjak crvenih Ivan Ječmenica.

“Naš kvalitet je to što imamo 12 dobrih igrača. Utakmica je bila nekako čudna, bez ritma sa preokretima. Napravili smo istorijski rezultat za crnogorsku odbojku, mislim da bez lažne skromnosti možemo da osvojimo Svjetsku ligu. Rival u finalu nije bitan, ali bi svakako bolja atmosfera bila ukoliko budemo odmjerili snage sa domaćinom”, istakao je Ječmenica.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button