Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NovostiReprezentacijaSvjetska liga

Boškan: Imamo kvalitet za zlato!

Selektor crnogorskih odbojkaša Slobodan Boškan bio je prezadovoljan nakon trijumfa nad Kinom (3:1) u polufinalu završnog turnira Svjetske lige u Bratislavi i istakao je da naša reprezentacija ima kvalitet da osvoji zlatnu medalju, bez obzira na rivala u sjutrašnjem finalu.

“Sjajno se osjećamo, šta drugo reći kada pobijedite Kinu 3:1 u polufinalu Svjetske lige. Ovo je veliki poduhvat i potvrda našeg rada i kvaliteta. Mislim da sa ovim kvalitetom imamo realne šanse za zlato. U finalu mi je svejedno ko će biti rival, jer mi je bitan samo dio terena gdje smo mi. Protiv Slovačke ili Egipta ćemo ući u meč sa podjednakim šansama”, kazao je selektor Crne Gore.

Naša reprezentacija uspjela je da se nakon minusa od pet poena (16:11) sjajno vrati i dobije drugi set, a to je možda upravo i prelomilo cijelu utakmicu.

“Drugi set je bio sjajan i u njemu smo napravili odličan preokret, dok je u trećem došlo do pada što su oni iskoristili i dobili ga. Ipak, tokom cijelog meča smo dobro radili svoj posao, za razliku od Kineza koji su bili nervozni. Nastavili smo da igramo sa svim igračima, kao što smo to radili od početka Svjetske lige. Ovo je nevjerovatan uspjeh, ali se odmah okrećemo sjutrašnjem finalu”, zaključio je Boškan.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button