Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BVAReprezentacijaSlikeU20 (M)

Crnogorski juniori osvojili bronzu na Balkanskom prvenstvu (FOTO)

Prvo mjesto osvojila je Bugarska, druga je bila Turska, četvrta je Sjeverna Makedonija, peta je Albanija, a posljednja ekipa Kosova

Juniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore osvojila je bronzanu medalju na Balkanskom prvenstvu, koje je juče završeno u Prištini. U meču posljednjeg kola izabranici Srđana Popovića poraženi su od Albanije 3:2, ali taj poraz nije uticao na njihov plasman, jer je Sjeverna Makedonija maksimalnim rezultatom izgubila od Turske.

Prvo mjesto osvojila je Bugarska, druga je bila Turska, četvrta je Sjeverna Makedonija, peta je Albanija, a posljednja ekipa Kosova.

U idealnoj postavi šampionata našao se i naš reprezentativac Đorđe Jovović, koji je proglašen za najboljeg korektora Balkanskog prvenstva.

Crna Gora – Albanija 2:3

Crna Gora: Dubak, M. Joksimović, Mašković, Rovčanin, Cimbaljević, Peruničić, Kosović, Ćinćur, Jovović, A. Joksimović (libero), Miljanić, Lečić.

Albanija: Dibra (libero), Driza, Talani, Arapi, Islami, Demko, Barči, Vasili, Deliu, Hodža, Jula, Rama.

Povezani članci

Back to top button