Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropsko prvenstvo 2023ReprezentacijaSeniori

Crna Gora dočekuje Izrael, Minić: Rival po mjeri u ovom trenutku

Crnogorski odbojkaši igraće dvije pripremne utakmice sa Izraelcima u Kolašinu

Nakon tri sedmice priprema u Kolašinu, mušku seniorsku reprezentaciju Crne Gore očekuju prve test utakmice. Formu ekipe Ivana Joksimovića provjeriće jedan od domaćina predstojećeg Evropskog prvenstva, selekcija Izraela.

“Reprezentacija Izraela po prvi put učestvuje na Evropskom prvenstvu. Protiv nje smo imali priliku da igramo na prijateljskom turniru prije čak više od 10 godina, tako da ne znamo u detalje o kakvoj ekipi je riječ”, kazao je dugogodišnji reprezentativac, Aleksandar Minić.

Crna Gora i Izrael odigraće kontrolne utakmice u ponedeljak i utorak, 7. i 8. avgusta u SC “Kolašin”. Oba meča zakazana su za 18.15h.

“Vjerujem da je u ovoj fazi priprema protivnik po mjeri i da će nam dvije sparing utakmice pokazati na čemu treba da radimo u nastavku priprema”, dodao je Minić.

Iskusni korektor zadovoljan je urađenim tokom tri sedmice u Kolašinu.

“Stanje u timu nakon tri nedjelje priprema je odlično. Iza nas su tri sedmice napornog rada, kako u teretani tako i u dvorani. Svi momci su u potpunosti posvećeni da daju maksimum na svakom treningu”, istakao je Minić.

Direktan prenos utakmica sa Izraelom obezbijeđen je na MNE Sport televiziji, a osim mečeva sa Izraelcima, Crnu Goru očekuje i generalna proba sa selekcijom Japana pred polazak za Skoplje. U planu su bili i prijateljski mečevi sa Kamerunom, koji su otkazani zbog problema Kamerunaca sa dobijanjem viza.

Crna Gora za glavni grad Sjeverne Makedonije putuje 29. avgusta, a u grupi C EuroVoleja igraće sa selekcijama Holandije, Sjeverne Makedonije, Danske, Češke i Poljske. Po četiri najbolje reprezentacije plasiraće se u osminu finala, a naša grupa ukršta sa grupom A u kojoj su prvak Evrope Italija i Srbija, Njemačka, Belgija, Estonija i Švajcarska.

Povezani članci

Back to top button