Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSeniori

COK priznanje odbojkašima – sportski podvig godine!

Crnogorski olimpijski komitet dodijelio je specijalno priznanje muškoj odbojkaškoj reprezentaciji sportski podvig godine!

Naša muška odbojkaška reprezentacija je u januaru izborila istorijski plasman na Evropsko prvenstvo, na kojem je debitovala u septembru ove godine. U svom prvom nastupu na velikom takmičenju, naši najbolji odbojkaši ostvarili su dvije pobjede, a za prolaz u osminu finala falio je samo jedan set.

Karatista Mario Hodžić najbolji je sportista Crne Gore u 2019. godini, u tradicionalnom izboru Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK).

On je dobio najviše glasova posjetilaca sajta Crnogorskog olimpijskog komiteta i predstavnika nacionalnih saveza, članova Skupštine krovne sportske asocijacije.

Osim njega, u konkurenciji su bili rukometašica Jovanka Radičević, džudistkinja Jovana Peković, Miloš Ćulafić (odbojka), Miloš Božović (streljaštvo), Stefan Vuković (džiu-džicu) i Jovana Marković (gimnastika).

Najbolji mladi sportisti su karatista Bojan Bošković i bokserka Bojana Gojković.

Bošković je treći put uzastopno dobio to priznanje, a u godini na izmaku osvojio je zlatnu medalju na Svjetskog prvenstva za kadete, juniore i mlađe seniore u Čileu.

Gojkovićeva je zvanična šampionka Evrope, a ove godine odbranila je titulu prvaka.

Najbolja muška selekcija je košarkaška, dok je u ženskoj konkurenciji priznanje pripalo rukometašicama.

Priznanje za najbolju mladu selekciju dobila je kadetska vaterpolo reprezentacija (U15), vicešampion Evrope.

Svečano proglašenje najboljih biće održano u ponedjeljak, u 12 sati, u vili Gorica.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button