Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSenioriSlajderSvjetska ligatiker

Ćaćić: Osjećam krivicu zbog poraza, slaba igra u napadu nas je skupo koštala

Kapiten naše odbojkaške reprezentacije Vojin Ćaćić kazao je da se osjeća krivim zbog poraza od Tunisa, jer nije odigrao na svom nivou.

Crna Gora je nakon druge izgubljene utakmice na turniru u Tunisu došla u tešku situaciju da je samo teorija drži u igri za plasman na finale u Frankfurtu.

“Osjećam se krivim jer nisam pružio igru kakvu sam očekivao, ali se nadam da ćemo izvući pouke da danas odigramo što jače protiv Meksika i sačekamo drugi rezultat, pa da vidimo kakav će biti krajnji epilog”, rekao je Ćaćić.

Nakon vođstva od 2:0 naš tim je iznenađujuće dozvolio rivalu da se vrati u utakmicu.

“Prva dva seta su bila dobra, iako su rezultatski bila izjednačena, osvojili smo ih lagano, jer smo igrali kako treba i bili sigurni u sebe. Ne mogu da objasnim zašto se desio pad u igri, zbog kojeg smo izgubili sljedeća dva seta. Uvukla se nervoza i nekoliko sudijskih grešaka je uticalo da izgubimo sigurnost”, istakao je naš kapiten.

Loša realizacija u napadu iz ugla Ćaćića odlučila je utakmicu.

“Mislim da je presudno što smo igrali slabo u napadu, nismo bili raspoloženi u tom segmentu igre. Mi se kao ekipa oslanjamo na dobar napada. Kada nam nije dan u napadu, teško je pobijediti, a vidjelo se da nam i oni lako prave kontre i osvajaju poene”, zaključio je Ćaćić.

Crna Gora se danas u posljednjem meču turnira u Tunisu od 17 sati sastaje sa Meksikom.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button