Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSenioriSlajderSvjetska ligatiker

Boškan: Bili smo malo više nervozni nakon propuštenih meč lopti

Selektor crnogorskih odbojkaša Slobodan Boškan smatra da su njegovi izabranici bili malo više nervozni nakon što su ispustili meč lopte u trećem i četvrtom setu duela sa Tunisom.

Naša reprezentacija je izgubila 3:2 od afričke selekcije i pored prednosti od dva seta.

“Bila je to teška utakmica. Za razliku od meča sa Venecuelom dosta stvari je bilo u našim rukama. Vodili smo 2:0 i imali meč lopte u trećem i četvrtom setu. Međutim, nismo uspjeli to da iskoristimo i poslije se ušlo u borbu sa ekipom Tunisa, koja je bila raspoložena i to joj je na kraju donijelo rezultat. Mislim da smo na momente, od trećeg seta, pa do kraja bili više nervozni jer nam je pobjeda bila nadomak ruke, a nismo uspjeli da je ostvarimo i to je jedan od razloga poraza”, rekao je Boškan.

Mladi stručnjak odlučio se da na početku četvrtog seta u timu ne bude Aleksandra Minića, koji je dotad bio naš najraspoloženiji igrač u napadu.

“Za sve što radim u ovom poslu, i za dobre i loše stvari preuzimam odgovornost. U tom momentu sam procijenio da je možda bolje da počnemo bez Minića u četvrtom setu i stojim iza te odluke”, istakao je Boškan.

Nakon nepunih 15 sati od susreta sa Tunisom, Crna Gora će danas odmjeriti snage sa Meksikom u meču u kojem će juriti ubjedljivu pobjedu kako bi do kraja ostala u trci za plasman na završni turnir.

“Za nas će najveći izazov biti da što prije zaboravimo meč sa Tunisom i spremimo se za Meksiko. Vjerujem da imamo snage, da možemo da pobijedimo Meksikance”, optimistično je zaključio Slobodan Boškan.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button