Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Superliga odbojkašica (Ž)tiker

Budućnost-Bemax – Galeb 0:3

Budućnost-Bemax – Galeb 0:3 (13:25, 17:25, 26:28)

Dvorana: JU Medicinska škola PodgoricaGledalaca: oko 50. Sudije: Janjević Branimir i Vučinić Dragana (oboje iz Podgorica)

BUDUĆNOST-BEMAX: Vujošević, Malagić, Maljević I., Baković, Pavlović, Mijović, Drešić, Adžić, Perošević, Joketić, Maljević M., Prelević. Trener: Babalj Ognjen

GALEB: Vujošević I.,Čavić, Olić, Mašanović, Ratknić, Malović, Vojvodić, Đukić, Vulević, Vujošević L., Vujović, Radević. Trener: Masoničić Nikola

U prvom setu do rezultata 5:5 igralo se poen za poen, a onda su galebice jakim i preciznim servisima, najpre ostvarile rezultatsku prednost, da bi do kraja demonstrilale ulogu favorita.

U drugom je do sredine vođena ravnopravna borba, čak je u par navrata mlada ekipa Budućnosti i vodila, da bi nakon 11:10 Galeb preokrenuo rezultat i do kraja seta se lagano odvajao.

U trećem se mlada Budućnost razigrala, u statru povela 5:0, 8:2, i konstantno uvećavala prednost do 20:10 da bi na servis Radević Galeb smanjio na 20:15, no prednost 21:15 i 24:20 nije bila dovoljna da se dođe do prve radosti osvajanja prvog seta. Na rezultat 24:21 igračica Budućnosti Adžić je imala priliku da završi set ali je loptu poslala u aut, i do kraja seta neiskusne igračice Budućnosti nisu uspjele da osvoje poen i set, te je ekipa Galeba osvojila skoro izgubljeni set. Čestitke ekipi Galeba na korektnosti i pobjedi.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button