Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SlajderSvjetska ligatiker

Bošković se sastao sa predstavnicima OS Srbije

Generalni sekretar Odbojkaškog saveza Crne Gore Ivan Bošković sastao se u utorak i srijedu, u prostorijama OS Srbije u Beogradu, sa generalnim sekretarom Odbojkaškog saveza Srbije Slobodanom Miloševićem, a glavna tema je bila učešće Crne Gore u Svjetskoj ligi u junu mjesecu.

Bošković se sastao i sa timom koji radi organizaciju utakmica Svjetske lige u OSSRB i to sa Zoricom Bijelić, sekretarom OS Beograda, Darkom Đuričkovićem, koordinatorom Nacionalnih selekcija OS Srbije, Dragutinom Ćukom, tehničkim direktorom OS Srbije, Dušanom Keserom, vrhovnim sudijom OS Srbije i Novicom Sarićem, portparolom OS Srbije, koji su prenijeli svoja iskustva organizacije i dali veoma značajne i korisne savjete o pripremi ovog velikog takmičenja, na kojem će Crna Gora po prvi put u istoriji učestvovati. Već u prvom učešću OSCG će imati i organizaciju jednog od dva turnira.

Bošković se takođe, zajedno sa Miloševićem, sastao i sa Vojcehom Čajkom, direktorom Odbojkaškog saveza Poljske. Čajka je prenio iskustva organizacije do sada najboljeg Svjetskog prvenstva, koje je održano prošlog septembra u Poljskoj.

Crna Gora će u junu učestvovati u grupi F treće grupe Svjetske lige sa Portorikom, Tunisom i Turskom. Prvi turnir igraće se od 12-14.juna. upravo u Crnoj Gori, dok se drugi turnir igra u Turskoj sledećeg vikenda.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button