Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlajder

Jovan Delić i Melisa Cenović najbolji, Dubak i Tuševljak najperspektivniji za 2018.godinu

Predsjedništvo Odbojkaškog saveza Crne Gore izabralo je Jovana Delića  i Melisu Cenović za najboljeg odbojkaša i odbojkašicu Crne Gore u domaćem prvenstvu za 2018.godinu.

Jovan Delić, član „Budve“, je prethodne sezone sa ekipom „Jedinstvo Bemax“ osvojio prvenstvo i kup Crne Gore.

Melisa Cenović, libero „Luke Bar“, u prethodnoj sezoni osvojila je prvenstvo Crne Gore.

Danilo Dubak, tehničar „Budućnost Capital Plaze“ i Marija Tuševljak, primač servisa iz „Galeba“, izabrani su za najperspektivnijeg odbojkaša i odbojkašicu u 2018.godini.

Danilo Dubak

Danilo Dubak član je kadetske i juniorske reprezentacije Crne Gore, dok je Tuševljak bila najbolji igrač na balkanskom prvenstvu za kadetkinje u Đakovici, na kojoj je naša selekcija osvajanjem zlata ostvarila istorijski uspjeh.

Marija Tuševljak

Predsjedništvo OSCG je, takođe, odlučilo da u okviru proslave 60 godina od osnivanja Odbojkaškog saveza Crne Gore dodijeli plakete za izuzetan doprinos razvoju odbojke u Crnoj Gori Danilu Burzanu, Slavku Vujisiću, Draganu Drobnjaku, Mladenu Rabrenoviću i Draganu Maroviću.

Priznanja najuspješnijim odbojkašicama i odbojkašima u ovoj godini, i plakete za izuzetan doprinos, biće uručene na Svečanoj skupštini povodom 60 godina osnivanja saveza.

Svečanost je u ponedjeljak, 24.decembra, u hotelu „Podgorica“ sa početkom u 15 časova.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button