Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVGalerijaNovostiOSCGSlajderSlike

Boričić, Pajković i Vujanović na prijemu kod Premijera Crne Gore Mila Đukanovića

Predsjednik Vlade Milo Đukanović primio je predsjednika Evropske odbojkaške konfederacije Aleksandra Boričića, predsjednika Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetka Pajkovića i člana Predsjedništva Odbojkaškog saveza Crne Gore Nenada Vujanovića.

Na sastanku je zaključeno da je snažna podrška razvoju odbojkaškog sporta kroz nastavak bliske saradnje između Evropske odbojkaške konfederacije i Odbojkaškog saveza Crne Gore važan uslov za dalji razvoj crnogorske odbojke.

Predsjednik Vlade je istakao značaj razvoja sporta za ukupan društveni razvoj i kazao da postoji veliki prostor za unapređenje odbojke na klupskom i reprezentativnom nivou. „Država će, u saradnji sa sportskim savezima, posvećeno raditi na unapređenju uslova za bavljenje sportom u Crnoj Gori. Sve veći broj talentovane djece će na taj način dobiti priliku za afirmaciju na profesionalnom planu“ – kazao je predsjednik Vlade.

Premijer Đukanović je istakao da su crnogorski sportisti u prvoj deceniji obnove nezavisnosti postigli značajne uspjehe, te da očekuje da će u narednim godinama sve reprezentativne selekcije, uključujući odbojkašku, postići još bolje rezultate na međunarodnoj sceni.

Predsjednik Evropske odbojkaške konfederacije Aleksandar Boričić zahvalio je predsjedniku Vlade na prijemu i istakao Crnu Goru kao primjer pozitivnog primjera u svijetu odbojke. Boričić je informisao premijera o aktivnostima Evropske odbojkaške konfederacije i istakao dobru saradnju sa Odbojkaškim savezom Crne Gore.

Sastanku je prisustvovao direktor Uprave za mlade i sport Igor Vušurović.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button