Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Begović razgovarao sa rukovodstvom OSCG

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, Marko Begović, danas je sa pomoćnicom direktora, Ksenijom Božović, ugostio rukovodstvo Odbojkaškog saveza Crne Gore - predsjednika OSCG Cvetka Pajkovića i generalnog sekretara Ivana Boškovića

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, Marko Begović, danas je sa pomoćnicom direktora, Ksenijom Božović, ugostio rukovodstvo Odbojkaškog saveza Crne Gore – predsjednika OSCG Cvetka Pajkovića i generalnog sekretara Ivana Boškovića.

Osim predstavnika OSCG, Begović je razgovarao i sa rukovodstvima Studentskog sportskog, Rukometnog, Teniskog i Vaterpolo saveza.

“Izuzetno me čini radosnim činjenica da sam u toku današnjeg dana ugostio predstavnike naših nacionalnih sportskih saveza, sa kojima sam imao konstruktivan razgovor o budućoj saradnji, kao i o njihovim aktivnostima koje slijede u narednom periodu. Ističem da sam za sada i više nego zadovoljan samim tokom sastanaka, te da sam optimističan da ćemo zajedničkim snagama uspjeti da izdignemo sport u našoj Crnoj Gori na nivo koji i zaslužuje. Takođe bih iskoristio priliku i da ovim putem prepoznam jasnu i istinsku volju i odlučnost mojih današnjih sagovornika, da na tom isključivo zajedničkom putu i istrajemo”, istakao je Begović.

Izvor: Vijesti

Povezani članci

Back to top button