Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGU17 Evropsko prvenstvo 2020

Bakodimos: Podgorica odličan domaćin EP!

Organizacija Evropskog prvenstva (EP) u odbojci za kadetkinje u Podgorici bila je odlična, a profesionalizam Odbojkaškog saveza Crne Gore (OSCG) na visokom nivou, kazao je glavni supervizor Evropske odbojkaške federacije (CEV), Periklis Bakodimos.

On je u izvještaju naveo da je OSCG sve regulative i pravila vezana za evropska prvenstva mlađih kategorija ispunio sa najvišim standardima, a posebno u vezi sa obavezama striktnih higijenskih i zdravstvenih mjera uzrokovanih pandemijom COVID-19.

“Hoteli (VOCO, Aurel i Boscovich) bili su odlični i na veoma visokom nivou za takmičenje mlađih kategorija, a prevoz tokom turnira je funkcionisao bez ikakvih problema. Želimo da pohvalimo i zahvalimo Organizacionom timu prvenstva u Podgorici i profesionalnom osoblju OSCG”, kazao je Bakodimos.

On je naglasio da je OSCG bio odličan domaćin i da su sve ekipe, njihove delegacije i treneri pohvalili prvenstvo kao jedno od najboljih iskustava koje su njihove mlade igračice imale u njihovim karijerama do danas.

“Žiri prvenstva želi da iskaže posebnu zahvalnost OSCG. Veoma smo srećni što su se svi učesnici prvenstva, ekipe, zvaničnici, kao i organizatori vratili kućama zdravi”, istakao je Bakodimos.

Generalni sekretar OSCG, Ivan Bošković kazao je da je ponosan na organizaciju EP.

“Dobili smo pohvale od svih učesnika da je ovo bilo jedno od najboljih, ako ne i najbolje organizovano EP za mlađe kategorije. OSCG se potrudio da sa svim svojim kapacitetima prvenstvo organizuje na najbolji mogući način i da se svi naši gosti osjećaju lijepo u našoj Podgorici i Crnoj Gori”, rekao je Bošković.

Komentarišući izvještaj supervizora i predsjednika žirija prvenstva, Bošković je kazao da imponuje Savezu i treba da bude na ponos svima koji su dio crnogorske odbojke i sporta.

On je naglasio da je OSCG ponovo dokazao da može da organizujemo i najveća međunarodna takmičenja.

“Žao nam je samo zbog činjenice da zbog trenutne situacije sa pandemijom publika nije mogla da gleda utakmice uživo, ali smo i to riješili kroz saradnju sa Sport klubom, gdje su prenošene sve utakmice sa prvenstva. Srećni smo i sa činjenicom da nismo imali nijedan slučaj zaraze COVID-19, iako je u našoj zemlji trenutno najteži talas i negativni rekord kada je u pitanju pandemija tog virusa”, rekao je Bošković.

On je istakao da su izuzetno striktnim poštovanjem higijenskih i zdravstvenih mjera Nacionalnog koordinacionog tijela i CEV-a, sačuvali učesnike EP.

“Veliku zahvalnost upućujem organizacionom timu prvenstva, koji su dali sve od sebe i najzaslužniji su za sve pozitivne komentare koje dobijamo iz cijele Evrope po pitanju organizacije prvenstva. Želim da se zahvalim i odbojkaškim klubovima, sudijskoj organizaciji, volonterima i svima drugima koji su nas podržali u ovoj izuzetno zahtjevnoj organizaciji”, rekao je Bošković.

Prema njegovim riječima, to se posebno odnosi na CEV, Ministarstvo sporta i mladih, Glavni grad Podgorica, fabriku vode Diva, Upravu za imovinu, Institut za javno zdravlje i laboratoriju Moj Lab, hotele VOCO, Aurel i Boscovich, dvorane Verde i Sportsko kulturni centar Univerziteta, prevoznika VR Vujović i marketing agenciju Mont Imprex.

izvor: MINA

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button