Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGPrvenstvo

Zvicer i Vuković najbolji, Ćinćur i Tvrdišić najperspektivniji u 2019.godini!

Ivan Zvicer i Dijana Vuković najbolji su odbojkaš i odbojkašica Crne Gore u domaćem prvenstvu za 2019.godinu, odlučio je Upravni odbor OSCG na današnjoj sjednici.

Ivan Zvicer, sada član Mladog Radnika iz Požarevca, je u prethodnoj sezoni sa ekipom Budve osvojio duplu krunu i bio jedan od najboljih igrača plej ofa i finala Kupa, a takođe se istakao i nastupima za reprezentaciju Crne Gore na Igrama malih Zemalja 2019, gdje su naši odbojkaši osvojili zlatnu medalju.

Dijana Vuković je u prethodnoj sezoni sa Lukom Bar osvojila titulu prvaka Crne Gore, gdje je bila nosilac igra barske ekipe, a takođe je imala zapažen nastup sa reprezentacijom Crne Gore na Igrama malih zemalja, gdje su naše odbojkašice bile zlatne.

Matija Ćinćur i Tijana Tvrdišić izabrani su za najperspektivnijeg odbojkaša i odbojkašicu Crne Gore za 2019.godinu.

Matija Ćinćur (rođen 2003.godine) je prve korake napravio u Jedinstvo Franci, a od ove sezone nastupa za prvi tim Budućnost Volley Bemax, a takođe je član kadetske i juniorske reprezentacije Crne Gore.

Tijana Tvrdišić (rođena 2002.godine) karijeru je počela u Galebu Poliklinika Hipokrat, odakle na početku ove sezone prešla u redove gradskog rivala Luke Bar. Ona je prethodne sezone osvojila Kup Crne Gore sa ekipom Galeba, sa kojom je osvojila i titule prvaka Crne Gore u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Tvrdišić je član kadetske, juniorske i seniorske reprezentacije Crne Gore, sa kojom je na Igrama malih zemalja osvojila zlatnu medalju.

Svečano uručenje priznanja najboljima i najperspektivnijima u ovoj godini biće upriličeno u petak, 20.decembra  sa početkom u 13 časova u hotelu „Podgorica“.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button