Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EKO MINI ODBOJKAGalerijaOSCGSlajderSlike

Zvanično počela Jugopetrol EKO Mini odbojka!

Danas je, u sali Gimnazije “Slobodan Škerović”, počela još jedna sezona Jugopetrol EKO Mini odbojke, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore, a uz pokroviteljstvo kompanije Jugopetrol koja je podržala ovaj projekat. Ove godine, na takmičenju će učestvovati 41 ekipa (9 ekipa dječaka, 32 ekipe djevojčica).

Na ceremoniji otvaranja prisutne je pozdravio predsjednik OSCG, Cvetko Pajković.

jugopetrol-eko-mini-odbojka-cvetko-pajkovic-otvaranje-oscg-13

“Poštovani prijatelji, naročito buduće reprezentativke i reprezentativci, roditelji ove divne djece, dobrodošli na start druge sezone jednog od projekata na koji smo posebno ponosni, na početak Jugopetrol EKO mini odbojke.

Želimo da ovo takmičenje bude što masovnije, da na odbojkaškim terenima stičete brojna prijateljstva i da ovo takmičenje postane tradicija.

Najviše zahvaljujem našem sponzoru, zapravo našim prijateljima iz Jugopetrola.”

jugopetrol-eko-mini-odbojka-cvetko-pajkovic-dunja-zekovic-otvaranje-oscg-14

Prisutnima, roditeljima i mnogobrojnoj djeci obratila se i marketing menadžerka Jugopetrol AD Dunja Zeković – Đonaj.

Velika nam je čast da smo sa vama danas. Djeca su naša budućnost, a mi u Jugopetrolu vodimo računa o svemu što predstavlja našu budućnost. Jugopetrol, kao kompanija, shvata važnost podrške sportu i svemu što je vezano za unapređenje zdravih stilova života u našoj zemlji. Iz tog razloga, mi smo ovaj, hvale vrijedan projekat podržali.

jugopetrol-eko-mini-odbojka-dunja-zekovic-cvetko-pajkovic-ivan-boskovic-antreas-trintopoulos-otvaranje-oscg-05

Rekli bi da sport traži energiju, a kao što znate, energija je naš osnovni posao, ono čime se mi bavimo, tako da smo tu da bi pomogli. Takođe smo uvjereni, da će učešćem u ovom takmičenju, mladi ljudi unaprijediti svoje sportske vještine i svakako osjećaj za timski rad. 

Kao član Hellenic Petroleum Grupe, vodeće energetske kompanije regiona  jugoistočne Evrope, podržavamo sve društveno odgovorne projekte i inicijative, i na taj način, vraćajući naš profit društveno senzitivnim grupama, doprinosimo napretku države, dajući zaposlenje mnogim ljudima i nastavljajući da investiramo u budućnost Crne Gore.”

jugopetrol-eko-mini-odbojka-igor-kolakovicotvaranje-oscg-20

Naš proslavljeni odbojkaški trener Igor Kolaković pozdravio je sve prisutne i poželio im sledeće:

“Drago mi je što ste danas ovdje u ovolikom broju i želio bih da poručim svima – igrajte se, jer je život igra i vi trebate da uživate u tome.”

Predsjednik OSCG Pajković uručio je i poklon dres odbojkaške reprezentacije Crne Gore izvršnom direktoru Jugopetrol AD Andreasu Triantopoulosu sa brojem 70, u znak obilježavanja jubileja te kompanije – 70 godina od osnivanja!

jugopetrol-eko-mini-odbojka-cvetko-pajkovic-antreas-triantopoulos-otvaranje-oscg-18

U sklopu programa odigran je i revijalni set, gdje su po jednu ekipu predvodili, predsjednik OSCG Cvetko Pajković, izvršni direktor kompanije  Jugopetrol AD Andreas Triantopoulos, naš proslavljeni odbojkaški trener Igor Kolaković, trener Budvanske rivijere i nekadašnji kapiten reprezentacije Crne Gore Milan Marković, naši seniorski reprezentativci Evgenija Milivojević i Nikola Lakčević.

Nakon toga je organizovana i nagradna igra za učesnike takmičenja, kojima su direktor kompanije Jugopetrol, gospodin Triantopoulos i marketing menadžer, gospođa Zeković-Đonaj uručili i prigodne poklone.

jugopetrol-eko-mini-odbojka-otvaranje-oscg-33

Vukašinu Cimbaljeviću i Vasiliji Cilić, koji su pobijedili i prvi uspjeli da odserviraju u baner Jugopetrola, Odbojkaški savez Crne Gore je poklonio po odbojkašku loptu.

jugopetrol-eko-mini-odbojka-otvaranje-oscg-09

Jugopetrol EKO mini odbojka igraće se svake nedjelje u dvorani Gimnazije „Slobodan Škerović“ , u nekoliko kategorija: dječaci 2003 godište, dječaci 2004 i mlađe godište, djevojčice 2004/2005 godište, djevojčice 2006/2007 godište (planirano je da prvog vikenda igraju dječaci u obije kategorije i djevojčice godište 2006/2007, a narednog vikenda djevojčice 2004/2005).

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button