Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Razno

ŽOK Galeb osvojio turnir u Makarskoj

ŽOK Galeb je osvojio I mjesto na 13-om međunarodnom memorijalnom turniru KATE Erceg u Makarskoj. U konkurenciji od 11 klubova Hrvatske, Bosne, Slovenije i Crne Gore, Galeb je sa mladom selekcijom ostvario izvanredan uspjeh ostvarivši četiri pobjede i jedan poraz. U četvrtfinalu pobijeđena je ekipa Mostara, u polufinalu ekipa Širokog i u finalu izvanredna ekipa Brda iz Splita.

Uspjeh Galebica je tim važniji kada se zna da su na pomenutom turniru nastupile bez reprezentativki Ive Vujošević, Aleksandre Ratknić, Danijele Đukić i Dragane Vulević. Pored pehara za I mjesto, organizator je dodijelio i pojedinačna priznanja za najbolju igračicu turnira Nikoletu Vujović (1997), za najbolju tehničarku Maju Olujić (1998) i za najboljeg napadača Teodoru Čavić (1999).

Pored uspjeha Galeba, pohvale zaslužuje i odbojkaški klub Rudar iz Pljevalja koji je sa izuzetno mladom selekcijm osvojio III mjesto.

Predvođene trenerom Masoničić Nikolom, u Makarskoj su nastupile sledeće igračice: Teodora Čavić, Maja Olujić, Ivana Đukić, Albiona Kovačević, Ivona Vojvodić, Nikoleta Vujović, Lana Vujošević, Marijana Mumović, Marijana Mašanović i Petra Kostić.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button