Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

Završena prva CEV Konvencija trenera

Prethodnog vikenda (22-23. juna) ispunjena inspirativnim predavanjima i diskusijama, održana je  prva CEV  Konvencija trenera u Kranjskoj Gori, Slovenija.  Nakon subotnjih teorijskog i praktičnog dijela, nedjeljni program je uključivao panel diskusiju sa četiri predavača koji su odgovarali na pitanja prisutnih – 96 koji su predstavljali čak 28 nacionalnih federacija.

Dva sata nijesu bila dovoljna da se odgovori na sva pitanja, što pokazuje veliki interes učesnika da nauče nove metode i male ‘tajne’ od nekih od najboljih stručnjaka u svijetu kada je u pitanju rad s djecom i mladim odbojkašima.

Stručnjaci i učesnici su se složili da je predavanje o odbojci na početnom nivou izuzetno izazovan, ali uzbudljiv zadatak, ali u isto vrijeme, postojao je koncenzus o činjenici da postoje ključni principi i metode koje nastavnici i treneri mogu primijeniti u svim zemljama.

Svi su se složili da bi Konvencija trenera CEV-a trebalo da se nastavi i da postane godišnja inicijativa i okupljanje na dobrobit svih uključenih. Konvencija je završena ovacijama za četiri predavača – Remko Kenter (NED), Kristof De Loose (BEL), Peter Morell (DEN) i Marco Mencarelli (ITA) – kao priznanje za svoju strast, veliko znanje i iskustvo i entuzijazam u razmjeni znanja sa trenerima i nastavnicima iz cele Evrope.

Predstavnici iz Crne Gore bili su:

Sanja Jovović OŠ “Dašo Pavličić” Herceg Novi;

Goran Kankaraš OŠ “Jugoslavija” Bar;

Nikola Rovčanin OŠ “Braća Labudović” Nikšić;

Marinko Obradović OŠ “Milorad Musa Burzan” Podgorica;

Darko Grebović OŠ “Pavle Žižić” Bijelo Polje;

Fadil Kardović OŠ “Mustafa Pećanin” Rožaje.

izvor: www.cev.eu.

https://inside.cev.eu/en/development/coaches-convention/

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button