Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GalerijaSeminariSlajderSlikeTreneri

Završen prvi FIVB seminar za trenere u Crnoj Gori

Večeras je u hotelu “City” završen prvi FIVB seminar za odbojkaške trenere u Crnoj Gori, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore, uz veliku pomoć Crnogorskog Olimpijskog Komiteta i Olimpijske solidarnosti.

“FIVB Coaches Course Level 1” počeo je u ponedeljak 6.juna i trajao je do večeras.

Predavači na seminaru bili su Ibrahim Hosrou (Iran) i Sajmon Loftus (Velika Britanija).

seminar fivb trenera oscg coaches course level 1 podgorica montenegro 002

“Na početku sam imao tremu, jer je ovo novi sistem rada, ali sam na kraju veoma srećan. Bili ste sjajni, posebno mi je drago što su sa nama bili neki nekadašnji veliki odbojkaški asovi. Nadam se da ćete nastaviti da dobro radite i u svojim klubovima. Bilo mi je veoma lijepo u Crnoj Gori, i veoma sam zahvalan Odbojkaškom savezu na gostoprimstvu i na odličnoj organizaciji seminara”, kazao je prisutnim trenerima direktor FIVB seminara Ibrahim Hosrou.

Među trenerima koji su dobili diplome FIVB su i proslavljeni olimpijci Slobodan Boškan, Milan Marković, nekadašnji reprezentativci Dejan Čabarkapa, Marko Bagarić, Aleksandar Milivojević, bivši internacionalac iz BiH Ljubiša Ristić i mnogi drugi…

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button