Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kids FestivalNovostiSlajderSlike

Završen Kids Festival u Podgorici, ODBOJKA JE POBIJEDILA! (FOTO)

Pred preko 120 djece iz 10 zemalja sa Balkana i preko 400 djece iz preko 40 ekipa “Jugopetrol EKO mini odbojke”, kao i brojnim prolaznicima i gledaocima, danas je završen Kids Festival, odnosno “Dječiji Festival odbojke”.

Na tri postavljena terena, na Trgu nezavisnosti u Podgorici, nadmetalo se 20 ekipa iz 10 zemalja. SVI SU POBJEDNICI!

Na glavnom Trgu u Podgorici danas su se mogla vidjeti mnogobrojna poznata lica iz svijeta odbojke, počevši od zlatnih olimpijaca Vladimira Vanje Grbića i Zorana Gajića, preko naših nekadašnjih odbojkaša Srđana Popovića, Vladimira Rackovića, pa do sadašnjih reprezentativki Tanje Bokan i Ksenije Ivanović...

Zlatne medalje svim učesnicima uručili su:

Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore

Vladimir Vanja Grbić, proslavljeni jugoslovenski odbojkaš, osvajač zlatne olimpijske medalje u Sidneju i član odbojkaške “Kuće slavnih”

Tatjana Tanja Bokan, kapiten ženske seniorske reprezentacije Crne Gore

Nakon završetka odbojkaškog takmičenja, uz pomoć Turističke organizacije Podgorice, organizovan je izlet za sve učesnike Festivala.

Odbojkaški savez Crne Gore se ovim putem zahvaljuje Glavnom gradu Podgorica, Sekreterijatu za kulturu i sport Podgorice, Turističkoj organizaciji Podgorice i Nacionalnoj turističkoj organizaciji Crne Gore, kao i Udruženju odbojkaških sudija Crne Gore, na pomoći u organizaciji ove manifestacije.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button