Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BVAKids FestivalKids FestivalSlike

Završen BVA Kids Festival u Novom Sadu, svi učesnici dobili zlatne medalje

Na šestom “Dječijem festivalu odbojke” (BVA Kids Festival), koji se održao 01.juna u Novom Sadu, Crnu Goru su predstavljale djevojčice iz Mrkojevića i dječaci iz Budve. Osim sportskog dijela, cilj je bio i kulturno predstavljanje zemlje iz koje se dolazi, ali i upoznavanje drugih kultura i običaja. Na Festivalu su učestovovale odbojkašice rođene 2006. i mlađe i odbojkaši rođeni 2005. i mlađi iz 6 zemalja: Crne Gore, Grčke, Bosne i Hercegovine, BJR Makedonije, Moldavije i Srbije.

Našu djecu predvodili su treneri Predrag Ćorluka (Mediteran Bemax) i Elvir Bajramović (OOK Mrkojevići).

Djevojčice (2006.god i mlađe): Mihana Škretović, Alena Kadić, Arijana Bidžur, Ajla Perazić, Dehila Rašketić i Šejla Arabelović.

Dječaci (2005.god i mlađi): Nikola Ražnatović, Jovan Jovanović, Vasilije Milenković, Danilo Bigović, Nemanja Rađenović i Maksim Vuksanović.

Vladimir Batez, proslavljeni Odbojkaški reprezentativac (porijeklom iz Bijelog Polja), osvajač zlatne medalje na OI 2000. u Sidneju, predao je zlatne medalje svim učesnicima Festivala. Učesnici “Dječijeg festivala BVA” prisustvovali su utakmicama 2. kola 4. grupe I vikenda II Lige nacija 2019. u kojima se snage odmjerili Japan – Rusija i Srbija – Francuska.

Predstavnici Crne Gore na dosadašnjim “Dječijim festivalima odbojke” u organizaciji BVA bili su muška i ženska pionirska selekcija (2015), dječaci iz Bara, djevojčice iz Herceg Novog (2016), dječaci i djevojčice iz Podgorice (2017), dječaci iz Bijelog Polja, djevojčice iz Pljevalja (2018).

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button