Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BVACEVOSCGSlajder

Završen 39. CEV Kongres

XXXIX Kongres CEV održao se u srijedu u hotelu Paradisus u Kankunu, u Meksiku.

Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG, predstavljao je Odbojkaški savez Crne Gore na Kongresu Evropske odbojkaške konfederacije.

Kongres je svečano otvorio Aleksandar Boričić, predsjednik CEV, koji je naglasio da se Evropa ponosi svjetskim titulama odbojkašica Srbije i odbojkaša Poljske, kao i srebrnom medaljom odbojkašica Italije i četvrtim mjestima odbojkašica Holandije i odbojkaša Srbije na ovogodišnjim Svjetskim prvenstvima koja su održana u Italiji i Bugaskoj, odnosno Japanu.

Kongresu su prisustvovali predstavnici 52 zemlje članice CEV od 56.

Dr Ari Grasa da Silva Filjo, predsjednik FIVB, pozdravio je delegate Kongresa i zahvalio se čelnicima Evropske odbojkaške konfederacije na razumijevanju novih ideja koje je pokrenula FIVB, kao i na modernizaciji odbojke, što pokazuju i uspjesi i rezultati CEV.

Na Kongresu su usvojeni finansijski, kao i izvještaji svih komisija CEV za prethodnu godinu, a poseban akcenat je bio na novom brendiranju CEV-a i svih takmičenja koje će se organizovati u okviru Evropske odbojkaške Konfederacije. CEV će u maju 2019.godine predstaviti i novi vebsajt. Novost je i “Konvencija trenera” (“Coaches convention”), koja će se prvi put održati 2019.godine u Sloveniji. CEV je na Kongresu ozvaničio i pokretanje onlajn TV platforme za prenose utakmica sa evropskih reprezentativnih i klupskih takmičenja, a možete se prijaviti na www.eurovolley.tv

U Kankunu su organizovani i sastanci Zonskih asocijacija CEV, a sastankom BVA rukovodio je Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG.

Po završetku Kongresa u hotelu Paradisus su CEV i Mikasa zajednički organizovali prijem za delegate Kongresa.

Na Kongresu su se sreli stari prijatelji iz regiona, pa su na zajedničkoj fotografiji (s lijeva na desno): Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Zoran Avramović, direktor marketing agencije Crvena zvezda i savjetnik CEV za marketing, Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG, Ante Baković, predsjednik HOS, Aleksandar Boričić, predsjednik CEV, Milutin Popović, predsjednik OS Republike Srpske i potpredsjednik OSBIH, Zoran Gajić, predsjednik OSS, Petar Jovanovski, predsjednik OS Makedonije, Alija Fatić, predsjednik OSBIH i Gregor Humerca, generalni sekretar OZS.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button