Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

Završen 36. Kongres u Sofiji

Aleksandar Boričić, predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije, novi je, 9. po redu, predsjednik Evropske odbojkaške konfederacije. 36. Kongres CEV završen je danas po podne u hotelu Marinela u Sofiji, u Bugarskoj.  

Odbojkaški savez Crne Gore u Sofiji predstavljali su predsjednik Cvetko Pajković i generalni sekretar Ivan Bošković.

Po završetku izbora za predsjednika, određeni su članovi Izvršnog odbora i Administrativnog borda CEV.

Aleksandar Boričić,  predsjedavaće Izvršnim odborom u čijem sastavu su: Renato Arena iz Italije, prvi potpredsjednik CEV, Ozkan Mutlugil iz Turske, blagajnik i predsjednik Finansijske komisije CEV, Lubor Halanda iz Slovačke, potpredsjednik zadužen za administrativne poslove, i potpredsjednici Maris Pekalis iz Letonije, Stanislav Ševčenko iz Rusije, Hano Pevkur iz Estonije, Banu Džan Šurman iz Lihtenštajna i Margaret En Fleming iz Škotske.

Za članove Administrativnog Borda CEV (14) izbrani su: Erik Adler iz Danske, Ozkan Mutlugil iz Turske, Renato Arena iz Italije, Stanislav Ševčenko iz Rusije, Zdeslav Barač iz Hrvatske, Ahileas Mavromatis iz Grčke, Banu Džan Šurman iz Lihtenštajna, Lubor Halanda iz Slovačke, Mišel Ejferart iz Holandije, Peter
Klajman iz Austrije, Maris Pekalis iz Letonije, Pavel Papke iz Poljske, Hano Pevkur iz Estonije, Margaret En Fleming iz Škotske, Helgi Gudmundur Torstenson iz Islanda i Dančo Lazarov iz Bugarske.

Predstavnici Evropske odbojkaške konfederacije u Administrativnom bordu FIVB su: Renato Arena iz Italije, Mišel Ejferart iz Holandije, Lubor Halanda iz Slovačke, Ahileas Mavromatis iz Grčke, Ozkan Mutlugil iz Turske, Hano Pevkur iz Estonije, Miroslav Pšedpelski iz Poljske i Stanislav Ševčenko iz Rusije.

CEV_Aleksandar Boricic-Cvetko Pajkovic-Ivan Boskovic

Komisija CEV su: Mišel Ejferart iz Holandije (Komisija za beach – volley), Roman Stanislavov iz Rusije (Komisija za Evropske kupove), Ozkan Mutlugil iz Turske (Finansijska komisija), Alan Fišbaher iz Švajcarske (Pravna komisija), prof. dr Manfred Holcgrafe iz Njemačke (Medicinska komisija), Lučano Gaspari iz Italije (Sudijska komisija) i Vojćeh Čajka iz Poljske (Sportsko – organizaciona komisija).

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button