Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)Prvenstvo

Za vikend sedmo kolo Prve i peto kolo Druge lige za žene

U subotu 21. novembra odigraće se tri meča Prve lige za žene. Od 17 časova u SD “Topolica” u Baru sastaju se Luka Bar i Rudar. U sali OŠ “Risto Manojlović” u Kolašinu sastaju se Gorštak i Galeb u 18,30 časova. U 20,15 časova u Mediteranskom sportskom centru u Budvi sastaju se Budva i Herceg Novi.

Preostali mečevi sedmog kola Prve lige za žene odigraće se u nedelju, 22. novembra 2015. godine. Od 16,30 časova u sali OŠ “Radojica Perović” sastaju se Morača i Nikšić, dok će se od 18 časova u sali Gimnazije u Kotoru sastati Gimnazijalac i Budućnost Bemax.

Peto kolo Druge lige za žene u grupi B počinje utakmicom u Baru u sali Poljoprivredne škole. U petak 20. novembra od 19 časova sastaju se Luka Bar 2 i Volley star. Drugi meč ove grupe odigraće se u nedelju 22. novembra između Galeba 2 i Herceg Novog 2. Ova utakmica se igra u sali OŠ “Jugoslavija” a početak je zakazan za 14,30 časova.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button