Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NovostiRazno

Za vikend Galeb Kup 2017

Odbojkaški klub Galeb povodom godišnjice formiranja kluba po deseti put organizuje međunarodni odbojkaški turnir za seniorke pod nazivom Galeb Kup 2017.

Turnir će se održati 16. i 17. septembra u sali OŠ “Jugoslavija”. Na turniru će učestvovati  Galeb, Galeb 2, Morača, Makarska (Hrvatska) i Jahorina (Bosna i Hercegovina). Organizator je obezbijedio pehar za tri prvoplasirane ekipe, plakate za učešće za ostale ekipe i nagrade za najbolju postavu turnira po izboru trenera.

Selekcijama Galeba turnir će biti dobra provjera pred start prve i druge odbojkaške lige Crne Gore u takmičarskoj 2017/2018 godini. Nastup ekipe Galeb 2 je prilika jednom broju mlađih igračica da dobrim nastupom obezbijede priliku da se priključe radu sa prvim timom. Nastup na turniru i rad koji je u pripremnom periodu realizovan, biće zapravo obezbjeđenje karte za nastup na turniru u Makarskoj (Hrvatska), koji je u planu od 29. do 31. septembra.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button