Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Besplatna škola odbojkeOSCG

Vušurović i Bošković predstavili Opštini Nikšić projekat “Besplatne škole odbojke”

Saradnik za razvoj u OSCG Igor Vušurović i Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG održali su danas sastanak sa Markom Kovačevićem, predsjednikom Opštine Nikšić i njegovim saradnicima.

Vušurović i Bošković upoznali su predstavnike Opštine Nikšić sa “Besplatnom školom odbojke”, projektom OSCG za afirmaciju muške odbojke na sjeveru Crne Gore, gdje je u cilju realizacije istog planirano angažovanje 14 profesora fizičke kulture koji će raditi sa djecom iz osnovnih škola na sticanju osnovnih vještina iz odbojke.

Predstavnici OSCG su sa Kovačevićem i njegovim saradnicima razgovarali i na temu razvoja nikšićkih odbojkaških klubova i planiranih infrastrukturnih projekata.

Predsjednik Kovačević je istakao spremnost Opštine Nikšić da podrži projekat afirmacije odbojke u Nikšiću i izrazio očekivanje da će odbojka kao sport dobiti zaslužno mjesto koje joj pripada u gradu pod Trebjesom.

Sastanku su prisustvovali i šef kabineta predsjednika Opštine Nikšić Marko Perućica i sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Opštine Nikšić Dejan Ivanović.

Projekat “Besplatna škola odbojke” je projekat Odbojkaškog saveza Crne Gore koji je podržala Evropska odbojkaška konfederacija (CEV), Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta i Uprava za sport i mlade.

Povezani članci

Back to top button