Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NovostiReprezentacijaSenioriSlajdertiker

Vukašinović: Prošlogodišnji uspjeh je dodatna obaveza, ostavićemo srce na terenu

Uspjeh iz prošle godine kada smo igrali u finalu Svjetske lige dodatna je obaveza pred drugi nastup u ovom takmičenju i obećavam da ćemo ostaviti srce na terenu za svaki poen, istakao je primač servisa naše seniorske reprezentacije Marko Vukašinović.

Crnogorski odbojkaši u Podgorici odrađuju završni dio priprema pred start Svjetske lige. Već u ponedjeljak će izabranici Slobodana Boškana otputovati za Meksiko, gdje će igrati od 17. do 19. juna.

“Prošle godine smo napravili uspjeh i to nam ostavlja veliku obavezu. Ove sezone nam je još jača konkurencija, ali možemo da budemo optimisti jer je super atmosfera u timu, odlično radimo i bolji smo jer smo prošle godine vidjeli da možemo da napravimo dobar rezultat. Vjerujemo u sebe i obećavamo da ćemo ostaviti srce na terenu za svaki poen reprezentacije”, rekao je Vukašinović.

Meksiko, Španija i Njemačka biće rivali na prvom turniru u Meksiko Sitiju. Uz to, evropske selekcije iz te grupe igraće sa Crnom Gorom i u septembarskim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

odbojkasi crne gore trening

“Želimo da ostvarimo pobjedu u svakom meču, bez obzira na ime rivala i njegovu snagu i to što ćemo sa njima igrati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Od prvog poena ćemo igrati maksimalno. Očekuje nas velika borba u svim utakmicama. Vidjećemo koliko ćemo uspjeti da balansiramo s obzirom da ćemo sa tim ekipama biti u grupi na putu ka Evropskom prvenstvu, ali je sada fokus samo na takmičenje u Svjetskoj ligi”, istakao je Vukašinović.

Odbojkaš koji je prošlu sezonu proveo u grčkoj Orestijadi izdvojio je selekciju sa Iberijskog poluostrva.

“Iz naše grupe je Španija dobra reprezentacija i u njima vidim velikog rivala. Za drugu grupu ne bih komentarisao ništa, ali smatram da ima jakih timova i da uvijek neko može da iznenadi. Prošle godine smo mi bili na pragu velikog uspjeha, nekoliko poena nas je dijelilo od osvajanja. Svi će nas gledati drugim očima i to nas dodatno motiviše”, ocijenio je Vukašinović.

Mladi primač servisa nije prezadovoljan godinom u Grčkoj i najavljuje da će od sljedeće sezone promijeniti klupske boje.

“Mijenjam klub sigurno. Nisam zadovoljan organizacijom u Orestijadi. Imali smo više ciljeve na početku, ali kako je sezona odmicala stigli su i problemi sa povredama. Među povrijeđenim igračima sam bio i ja, i još dvojica važnih odbojkaša, pa su malo splasnuli i ciljevi. Velike su šanse da pored kluba promijenim i ligu”, zaključio je Vukašinović.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button