Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga šampiona

Verona domaćin Superfinala Lige šampiona

Ovogodišnje Superfinale odbojkaške Lige šampiona biće održano 1. maja u Veroni. Velika finala i u muškoj i u ženskoj konkurenciji drugi put će biti održana istog dana u istom gradu i istoj dvorani, nakon velikog uspjeha 2019. u Berlinu. Ovog puta izbor je pao na grad Romea i Julije, odnosno AGSM Forum arenu, u kojoj se 2010. godine igralo Svjetsko prvenstvo za muškarce, a 2014. za odbojkašice.

“U ovom posebnom trenutku, naša odbojkaška porodica nije mogla poželjeti boljeg partnera za organizaciju našeg jedinstvenog Superfinala nego što je to Italijanska odbojkaška federacija”, kazao je predsjednik CEV-a Aleksandar Boričić.

Ove godine budžet za nagrade u Ligi šampiona iznosi rekordnih 4,8 miliona eura, a rekordne će biti i nagrade – pobjednicima u obje konkurencije pripašće po 500 hiljada eura, vicešampionima po 250 hiljada, a ekipama koje završe takmičenje u polufinalu po 125 hiljada.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button