Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Usvojene Propozicije i Higijenski protokol, OSCG snosi troškove finala Kupa

Upravni odbor OSCG je na elektronskoj sjednici održanoj 05.10.2020.godine, a na osnovu ovlašćenja Skupštine OSCG od dana 23.07.2020.godine, usvojio Propozicije takmičenja za sezonu 2020/2021, jer su naknadne prijave učešća u Prvoj ligi za odbojkaše poslali Galeb, Mornar i Mediteran, pa će muška liga ove sezone brojati sedam ekipa.

Upravni odbor OSCG usvojio je i Higijenski protokol za takmičenja u organizaciji OSCG, koji je urađen po ugledu na protokol koji je ranije usvojila Evropska odbojkaška Konfederacija (CEV) sa ciljem sprječavanja i širenja COVID-19 na odbojkaškim takmičenjima.

Shodno činjenici da se niko od učesnika finala Kupa Crne Gore 2020 nije prijavio na Konkurs, svi klubovi učesnici su trebali jednako da snose troškove, ali je Upravni odbor OSCG donio Odluku da troškove finalnih utakmica Kupa Crne Gore 2020, koje će se odigrati 17.oktobra, snosi Odbojkaški savez Crne Gore, kao još jedan vid pomoći klubovima zbog pandemije COVID-19.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button