Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach Volley

Uspješno završena liga Herceg Novog u odbojci na pijesku

U organizaciji Sportskog centra Igalo, uz podršku Odbojkaškog saveza Crne Gore, proteklog mjeseca održano je takmičenje Liga odbojke na pijesku Herceg Novog. Ovo takmičenje je okupilo veliki broj ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i u miks-dublu. Ovo je drugo takmičenje odbojke na pijesku koje je održano na terenu SC Igalo.

U konkurenciji dama prvo mjesto je pripalo ekipi “Albatros” u sastavu Nađa Bulatović i Milica Tufegdžić, koje su u finalu savladale ekipi “As” Dušanka Jocović i Natalija Obradović. Treće mjesto osvojila je ekipa “Gracioze”.

U konkurenciji muškaraca najbolja je bila ekipa “Palos Verdos” Igor Ogurlić i Špiro Vučković, koja je u finalu bila bolja od ekipe “Saturnus” Miloš Pudar i Nikola Radović. Treće mjesto pripalo je “Novljanima” u čijem sastavu su bili Goran Gojković i Marko Golubić.

U mix-dublu prvo mjesto osvojio je par Milica Tufegdžić i Marko Golubić, drugi su bili Jelena Milović i Miloš Padrov, dok su treći Nađa Bulatović i Špiro Vuković.

Najbolja igračica turnira je Nađa Bulatović, dok je najbolji igrač turnira Igor Ogurlić. Direktor Addiko banke Petar Mihailović osvajačima prvog mjesta na turniru uručio je poklon vaučer.

Koordinator odbojke na pijesku ispred Odbojkaškog saveza Crne Gore Nikola Pješčić zadovoljan je organizacijom turnira.

“Herceg Novi i Sportski centar Igalo pokazali su se kao sjajni organizatori turnira. Čestitke osvajačima priznanja i medalja. Ova manifestacija je dobila podršku od strane Odbojkaškog saveza Crne Gore i nadamo se da ćemo u narednom periodu konkurisati da u Herceg Novom organizujemo međunarodna takmičenja odbojke na pijesku”, poručuje Pješčić.

Direktor Sportskog centra Igalo Radovan Ralević, idejni tvorac ove manifestacije bio je vidno zadovoljan nakon završetka ceremonije proglašenja najboljih.

“Smatram da smo odradili odličan posao, na zadovoljstvo svih nas. Koristim priliku da čestitam najboljima, da se zahvalim ljudima koji su pomogli ovu manifestaciju i da najavim da ćemo u septembru održati još jedan turnir 3 na 3 u odbojci na pijesku”, rekao je Radovan Ralević.

Turnir odbojke na pijesku 3 na 3 planiran je krajem septembra.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button