Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVLiga šampionaSlajder

Uspješno održan seminar CEV u Varni (FOTO)

U Varni je juče završen Seminar za supervizore i predstavnike Nacionalnih federacija, zaduženih za takmičenja u Evropskim kupovima, u organizaciji Evropske odbojkaške konfederacije, CEV.

Crnu Goru su na dvodnevnom Seminaru u Varni predstavljali Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG i CEV Supervizor za Ligu šampiona, Slobodan Kovačević, zadužen za takmičenja u Evropskim kupovima crnogorskih klubova i Anka Ivanović, CEV Supervizor za nacionalne selekcije.

cev seminar supervizori varna bugarska 000001

Osim Budvanske Rivijere i Luke Bar, Crnu Goru će u odbojkaškoj Ligi šampiona predstavljati i Ivan Bošković, koji će od ove sezone biti Supervizor na utakmicama najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Anka Ivanović od ove sezone će biti Supervizor najvišeg ranga u evropskim takmičenjima i biće zadužena za utakmice reprezentacija.

Učesnici su nakon uvodnog dijela seminara odigrali beach volley utakmice, kao vid “team buildinga”.

cev seminar supervizori varna bugarska 0002

Učesnici Seminara su, u okviru praktičnog dela, posmatrali utakmice Finalnog turnira Evropske lige 2016. u konkurenciji odbojkaša.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button