Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlikeVideo

Uručena priznanja najboljima u 2020.godini

Odbojkaški savez Crne Gore je u svojim prostorijama uručio priznanja najboljima i najperspektivnijima u 2020.godini.

Priznanja najboljem odbojkašu i odbojkašici u domaćem prvenstvu za 2020.godinu, Blažu Miliću (Budva) i Neveni Vukčević (Galeb), uručio je Cvetko Pajković, predsjednik OSCG.

“Iskoristio bih priliku da se zahvalim Odbojkaškom savez Crne Gore, takođe svom klubu, odbojkaškom klubu Budva i svim ljudima koji su uopšte glasali za mene da dobijem ovo priznanje. Iskreno, ovo mi mnogo znači i prija iako je u nekim igrački zrelim godinama, a isto tako mislim da je neko mlađi dobio ovo sigurno ne bi bilo nikakve greške, jer bi mu značilo kao podstrek i motiv više i vjetar u leđa da nastavi sa što boljim treningom. Hvala još jednom na na dodijeljenom priznanju”, kazao je Blažo Milić.

“Nagrada mi predstavlja podstrek za dalji rad i trud. Nadam se da ću opravdati sva očekivanja. Zahvalila bih se trenerima, saigračicama, porodici i svim klubovima koji su glasali za mene i što je ova nagrada u mojim rukama”, izjavila je Nevena Vukčević.

Priznanja najboljem odbojkašu i odbojkašici u inostranstvu za 2020.godinu, Vojinu Ćaćiću (Panatinaikos) i Saški Đurović (Tent), uručio je Zoran Vukčević, predsjednik Skupštine OSCG, a priznanje za Vojina preuzeo je njegov brat, a za Sašku njen otac.

Priznanja najperspektivnijem odbojkašu i odbojkašici Crne Gore za 2020.godinu, Vukašinu Cimbaljeviću (Galeb) i Simoni Petranović (Galeb), uručio je Igor Vušurović, saradnik za razvoj odbojke u OSCG i osvajač zlatne olimpijske medalje u Sidneju.

“Zahvalila bih se svim klubovima i svim trenerima koji su glasali za mene i naravno svom treneru i upravi kluba, svojim saigračicama, jer bez njih naravno ne bih mogla dobiti ovu nagradu. Ovo priznanje mi znači i ono će me podsticati za dalji rad i da se trudim još više”, kazala je Simona Petranović.

“Želio bih da se zahvalim Odbojkaškom savezu, svim klubovima i trenerima koji su glasali za mene, naravno i mom treneru, klubu, saigračima i porodici. Ova nagrada će biti podstrek za dalji rad i omogućiti lakše bavljenje ovim sportom”, izjavio je Vukašin Cimbaljević.

Priznanja najboljim trenerima u domaćem prvenstvu za odbojkaše i odbojkašice, Balši Raduloviću i Nikoli Masoničiću, uručio je Cvetko Pajković, predsjednik OSCG, a priznanje za Balšu Radulovića preuzeo je njegov otac.

“Iskoristio bih priliku da zahvalim svim klubovima koji su glasali za mene. Ovo je jedna lijepa, individualna nagrada, ali prije svega mislim da je nagrada čitave ekipe, jer da ekipa nije napravila rezultate kakve je napravila, sigurno ni nagrada ne bi došla u moje ruke. Za mene, kao trenera, najbolja i najljepša nagrada je to što su moje igračice, Simona Petranović i Nevena Vukčević dobile individualne nagrade i to je posebna satisfakcija za dalji rad za mene i za njih”, kazao je Nikola Masoničić.

Odbojkaški savez Crne Gore takođe je uručio i pehare osvajačima Prve lige Crne Gore za odbokaše i odbojkašice za sezonu 2019/2020, ekipama Budve i Luke Bar, a pehare je Blažu Miliću (Budva) i Tijani Tvrdišić (Luka Bar) uručio Cvetko Pajković, predsjednik OSCG.

Shodno Pravilniku o kriterijumima i načinu izbora najboljih i najperspektivnijih, glasanjem odbojkaških klubova izabrani su odbojkaši, odbojkašice i treneri koji su obilježili 2020.godinu.

Odbojkaški savez Crne Gore, zbog trenutne epidemiološke situacije u državi, ali i zbog mjera Ministarstva zdravlja, nije organizovao tradicionalnu dodjelu godišnjih priznanja najboljima, već su se priznanja dobitnicima uručila u prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore.

FOTO: Stefan Ivanović

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button