Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Reprezentacija

U19 odbojkašice u Nikšiću počele pripreme za Balkansko prvenstvo

Ženska U19 odbojkaška reprezentacija Crne Gore okupila se u četvrtak u Nikšiću, gdje će i boraviti na pripremama za Balkansko prvenstvo, koje se igra od 10. do 14. jula u Sofiji.

Naše odbojkašice igraće u grupi A protiv selekcija domaćina, Bugarske i selekcije Kosova, dok će u grupi B igrati Srbija, Turska i Rumunija.

U19 selekcija Crne Gore boraviće u hotelu “Onogošt”, dok će treninge obavljati u Sportskom centru “Nikšić” i u teretani “City Fitness”.

Selektoru Mladenu Miladinoviću u radu će pomagati pomoćni treneri Luka Bogojević i Srđan Crnojački, a stručnom štabu je i tim menadžer Jovana Joldić.

Pripremama U19 selekcije pruključiće se Darja Popović, nakon U17 Balkanskog prvenstva za odbojkašice u Vrnjačkoj Banji.

“Narednih 10 dana, ženska kadetska reprezentacija će boraviti u Nikšiću, gdje ćemo odraditi pripreme za Balkansko prvenstvo, koje nas očekuje u Bugarskoj od 10. do 14. jula. Želim da se zahvalim Odbojkaškom savezu koji se iz ciklusa u ciklus maksimalno trudi da omogući sve uslove koji su nam neophodni za dobre i kvalitetne pripreme. Raduje me činjenica da su se sve djevojke odazvale pozivu i da je svaka od njih prošla ljekarske preglede i da možemo u punom fokusu da odradimo naredni period i da pokušamo da se na takmičenju pokažemo u što boljem svijetlu”, kazao je selektor Miladinović.

SPISAK U19 SELEKCIJE:

TEHNIČARI:

Una Mitrović (Akademija)

Viktoria Đukić (Akademija)

PRIMAČI SERVISA:

Lara Jovović (Morača)

Danijela Kilibarda (Gimnazijalac)

 Gordana Madžgalj (Jedinstvo)

 Anastasija Anđelić (Akademija)

Darja Popović (Budućnost volley)

Sanja Rudan (Morača)

SREDNJI BLOKERI:

Milena Ćetković (Budućnost volley)

Nikolina Lisičić (Herceg Novi)

 Aleksandra Davidović (Budućnost volley)

KOREKTORI:

Vanja Matunović (Mediteran)

Kristina Božović (Luka Bar)

LIBERA:

Ksenija Krunić (Akademija)

Milica Veličković (Jedinstvo)

Povezani članci

Back to top button