Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BVAReprezentacijaU18 (Ž)

U18 (Ž): Turska opravdala ulogu favorita

Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija Crne Gore pretrpjela je poraz od reprezentacije Turske rezultatom 3:0 (25:11, 25:8, 25:13) u poslednjoj utakmici grupne faze U18 Balkanskog prvenstva u Tirani.

Turska, koja je u ovu utakmicu ušla kao favorit, opravdala je očekivanja i potvrdila svoju poziciju jedne od glavnih kandidatkinja za osvajanje medalje na ovom prvenstvu. Iako su se odbojkašice Crne Gore borile u sva tri dijela igre, njihov trud nije bio dovoljan za osvajanje seta. Turska je uspjela da stvori ranu prednost u svakom setu i na kraju je meč završi u svoju korist.

U našem timu po četiri poena osvojile su Darja Popović i Sara Belojević, a tri Staša Mitrović. Kod Turske, 11 poena osvojila je Ajlin Ujalca.

U okviru u grupi B, preostaje još utakmica između Srbije i Moldavije. Ukoliko Srbija ostvari pobjedu u ovom susretu, za izabranice Miladena Miladinovića u petak je slobodan dan, naš tim bi dan kasnije igrao za peto mjesto na turniru. U slučaju pobjede Moldavije, kadetkinje Crne Gore bi sjutra igrale za 7. mjesto.

Crna Gora – Turska 0:3

(11:25, 8:25, 13:25)

Crna Gora: Čolaković, Šebek (libero), Kovačec 1, Merdović 2, Raketić (libero), Vukčević, Belojević 4, Mitrović 3, Peković 1, Milivojević, Rakočević 1, Ćinćur 1, Popović 4, Đukić 2. Selektor: Miladinović.

Turska: Akpinar, Erdogan 3, Esepasa (libero), Altintas (libero), Kačmaz 3, Olgar 3, Evsen 2, Ozerol 3, Jilmaz 4, Džejda Kujan 1, Džejlin Kujan 6, Ujalca 11, Bašaran 8, Hasdemir 6. Selektor: Inandž.

Povezani članci

Back to top button