Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GalerijaReprezentacijaU17 (Ž)

U17 (Ž): Rumunija bolja u tri seta

Ženska U17 reprezentacija Crna Gora je poražena od Rumunije rezultatom 3:0 (25:21, 25:15, 25:17) u posljednjoj utakmici na Balkanskom prvenstvu u Vrnjačkoj Banji.

U neizvjesnom prvom set, u kojem su naše odbojkašice pružile dobar otpor Rumuniji i vodile u par navrata, selekcija Rumunije je uspjela da preokrene rezultat i salavi 25:21. Na kraju, slavlje za Rumunke koje su osvojile i naredna dva seta rezultatom 25:15, 25:17.

“Završeno Balkansko prvenstvo, dvije pobjede i tri poraza, s obzirom da smo krenuli od nule i nije tako loše. Raduje me jedna stvar, da protiv ozbiljnih selekcija u prva dva kola, protiv Turske i Grčke koje igraju finale, na momente pokazali da možemo da igramo sa njima. Još jedna stvar me raduje, jeste da ova selekcija može još dosta toga što se tiče napretka  i vjerujem da će u nekim starijim selekcijama da budu u najužem krugu za najsjajnija odličja”, kazao je selektor Petar Koković.

Nakon poraza od Rumunije u utakmici za peto mejsto, najmlađe odbojkašice zauzele su šestu poziciju na U17 Balkanijadi.

Sedmo mjesto osvojila je selekcija Sjeverne Makedonije koja je slavila protiv Moldavije rezultatom 3:1. U utakmici za bronzanu medalju sastaće se Bugarska i Srbija, dok će se u finalu sastati Turska i Grčka.

STATISTIKA

Rumunija – Crna Gora 3:0

(25:21, 25:15, 25:17)

Vrnjacka Banja – SC “Vrnjacka Banja”.

Rumunija: Vizitiu (libero), Grigore, Stirbu, Ruci, Koman (libero), Buričea, Cicrevlit , Ferencik , Cocan ,Parv, Puica , Cimbru, Barbu , Cucu .

Crna Gora: Vukčević, Čolaković, Kosović, Šebek (libero), Merdović, Kovacec, Raketić (libero), M. Popović, Belojević, Milivojević, Bogojević, Rakočević , Mitrović , D. Popović.

Povezani članci

Back to top button