Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GalerijaSlike

U Sofiji počeo izborni Kongres CEV

36. Kongres CEV, izborni, počeo je danas u hotelu Marinela u Sofiji, u Bugarskoj.

Izbori za predsjednika Evropske odbojkaške konfederacije održaće se sjutra prije podne (subota, 17. oktobar), a kandidati su Aleksandar Boričić, predsjednik OS Srbije i prvi potpredsjednik CEV, i Andre Mejer iz Luksemburga, aktuelni predsjednik CEV.

Odbojkaški savez Crne Gore na Kongresu u Sofiji predstavljaju predsjednik Cvetko Pajković i generalni sekretar Ivan Bošković.

Delegate Kongresa pozdravili su Krasen Kralev, ministar omladine i sporta Bugarske, Dančo Lazarov, predsjednik Odbojkaške federacije Bugarske, Andre Mejer, predsjednik CEV, i dr Ari Grasa da Silva Filjo iz Brazila, predsjednik FIVB.

Kongresu prisustvuju delegati iz 53 zemlje od 55 članica CEV. Jedino Albanija i Andora nemaju svoje predstavnike, već ih zastupaju delegati drugih Federacija na osnovu ovlašćenja.

Pored predsjednika, na Kongresu će biti birani i članovi Administrativnog Borda, predstavnici CEV u Administrativnom Bordu FIVB, kao i članovi Komisija CEV.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button