Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Superliga odbojkašica (Ž)

U petak nastavak EPCG Superlige odbojkašica

Pročitajte šta u drugom dijelu sezone očekuju treneri Herceg Novog, Galeba Liko Soho Group, Luke Bar i Albatrosa

Ako je suditi po transferima koji su odrađeni do kraja prelaznog roka, očekuje nas veoma zanimljiva borba u drugom dijelu EPCG Superlige za odbojkašice.

Herceg Novi, Galeb Liko Soho Group, Luka Bar i Akademija pojačali su se pred drugi dio sezone, a nastavak prvenstva je planiran utakmicama 10.kola, koje su na programu od petka, 27.januara.

Na liderskoj poziciji EPCG Superlige odbojkašica trenutno se nalazi neporaženi Herceg Novi (bez izgubljenog seta), zatim slijedi Luka Bar sa jednim porazom u dosadašnjem dijelu sezone, treću poziciju zauzima Albatros sa sedam pobjeda i dva poraza, a četvrti je Galeb Liko Soho Group, koji ima šest pobjeda i tri poraza.

Na začelju tabele nalaze se Budućnost Volley i Mediteran sa dvije pobjede i sedam poraza, dok je poslednjeplasirani Gimnazijalac za sada bez pobjede.

Razgovarali smo sa njihovim trenerima, o njihovim očekivanjima u nastavku sezone.

 

Milorad Krunić (Herceg Novi): “Naša očekivanja su najveća moguća i u Kupu i u prvenstvu, naši ciljevi su jasni, osvojiti prvenstvo i Kup. Vidjeli smo da u ovom prelaznom roku ostali klubovi nisu “spavali”, da su se dosta pojačali i Galeb i Luka Bar. Što se tiče Kupa, tu ih nema i neće nam biti neka velika prepreka. U Kupu smo ostali Morača, Albatros, Budućnost Volley i mi. Što se tiče prvenstva, očekujem ovaj raspored da ostane do kraja lige, da Luka Bar potvrdi drugo mjesto, Albatros i Galeb Liko Soho Group će se boriti, možda i u međusobnoj utakmici odlučivati o trećem i četvrtom mjestu. U plej-ofu da potvrdimo sve što smo radili u ligi, odnosno da dvokorakom uđemo u finale, ako je ikako moguće, a finale da bude zanimljivo. Liga se podijeli na prve četiri ekipe i drugih šest po kvalitetu, mislim da tu niko ne može upasti, ni Morača ni Akademija ne mogu ugroziti treće i četvrto mjesto Albatrosu i Galebu.”

Vladimir Milačić (Luka Bar): “U odnosu na prvi dio sezone, jači smo za Nevenu Vidojević i Kristinu Božović. Njihovo prisustvo je podiglo kvalitet treninga. Nadamo se da će to biti primjetno i u nastavku prvenstva.”

Branka Obradović (Albatros): “Što se tiče nastavka lige, u predstojećem 10. kolu ekipa Albatrosa dočekuje Akademiju kao mladu ekipu koja uvijek umije da iznenadi, pa zbog toga treba ozbiljno pristupiti utakmici. Što se tiče drugih parova izdvojila bih prvo, po meni, derbi kola između Budućnosti i Jedinstva, pošto su ove dvije ekipe izjednačene po kvalitetu i tabeli. Ne bih nikoga favorizovala smatram da blagu prednost ima Budućnost zbog domaćeg terena, a da će utakmica biti zanimljiva i neizvjesna. Preostale tri utakmice su izvjesne u korist favorizovanih ekipa koje su na vrhu tabele – Herceg Novi, Luka Bar i Galeb Liko Soho Group.”

Petar Koković (Galeb Liko Soho Group): “Posle završetka prelaznog roka sve ekipe su kompletirale svoj igrački kadar. Bilo je dosta zanimljivo pratiti dešavanja oko transfera u našoj ligi. Što se našeg kadra tiče, u odnosu na prvi dio sezone pojačali smo se na poziciji tehničara, primača servisa i srednjeg blokera. U naše redove pristigle su dvije Amerikanke, kao i Andrea Laković koja je ponovo tu da pomogne našoj ekipi na terenu. Liga je dosta napredovala, dobra pojačanja stižu, kako u Baru tako i u Herceg Novom. Jedno je sigurno, igraće se odbojka na dosta većem nivou nego prošlih godina, što je jako lijepo za čuti. Naš cilj je isti kao i jesenas, a to je da održimo Galeb u vrhu tabele među veoma jakom konkurencijom. Pauzu oko praznika gotovo da nismo pravili, već smo punom parom radili, a i radimo da što spremnije dočekamo proljećni dio sezone.”

Raspored utakmica 10. kola EPCG Super lige odbojkašica

petak, 27. januar
Herceg Novi– Morača (17h)
Gimnazijalac – Luka Bar (19h)
Albatros – Akademija (20h)
subota, 28. januar 
Budućnost volley – Jedinstvo (18h)
Mediteran – Galeb Liko Soho Group (19h)

Rezultate uživo i statistiku možete ispratiti na ovom linku:
http://www.demowww.me/odbojka_web/site_cg/public/index.php/statistika/livestat

Raspored utakmica: https://odbojka.me/calendar/raspored-utakmica-epcg-superliga-z-2022-2023/

Tabela EPCG Superliga (Ž): https://odbojka.me/table/epcg-superliga-z-2022-2023/

Povezani članci

Back to top button