Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EKO MINI ODBOJKASlajder

U nedelju startuje “Jugopetrol EKO mini odbojka”!

Obavještavamo Vas da će nova sezona takmičenja „Jugopetrol EKO mini odbojka“ početi u nedelju, 29.oktobra. Svečano otvaranje je zakazano za 11 časova, u dvorani Gimnazije „Slobodan Škerović“.

Na otvaranju prisutnima će se obratiti predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović, marketing menadžer kompanije Jugopetrol Dunja Zeković Đonaj, a prisutni će biti i naš proslavljeni odbojkaški trener, sada selektor Irana, Igor Kolaković i Snežana Ivanović, predstavnica Ministarstva sporta Crne Gore.

Ovim putem Vas pozivamo da prisustvujete otvaranju i da Vašim prisustvom uveličate ovaj događaj!

„Jugopetrol EKO mini odbojka“ startuje svoju treću sezonu, a u ovoj takmičiće se 44 ekipe. Takmičenje, koje okuplja skoro 500 djece iz cijele Crne Gore, održava se uz pokroviteljstvo kompanije Jugopetrol AD i Ministarstva sporta Crne Gore.

Kod djevojčica prijavljeno je 25 ekipa u kategoriji 2005/2006 godište, 12 ekipa u kategoriji 2007/2008 godište, dok je kod dječaka u kategoriji 2005.godište i mlađi prijavljeno 7 ekipa.

Takmičenje će se igrati nedjeljom u sali Gimnazije „Slobodan Škerović“, a sve informacije sa ovog takmičenja biće objavljivane na sajtu www.oscg.me.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button