Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EKO MINI ODBOJKASlajder

U nedelju startuje „Jugopetrol EKO mini odbojka“, na otvaranju Pajković, Kolaković, Marković…

Jugopetrol EKO mini odbojka, projekat koji OSCG organizuje drugi put, ovaj put uz pokroviteljstvo kompanije Jugopetrol AD, startovaće u nedjelju, 23.oktobra, sa početkom u 10 časova, u dvorani Gimnazije „Slobodan Škerović“.

Na svečanom otvaranju učestvovaće predsjednik OSCG Cvetko Pajković, izvršni direktor kompanije  Jugopetrol AD Andreas Triantopoulos, marketing menadžer Jugopetrol AD Dunja Zeković-Đonaj, naš proslavljeni odbojkaški trener Igor Kolaković, nekadašnji kapiten reprezentacije Crne Gore, a sada trener Budvanske Rivijere Milan Marković, kao i seniorski reprezentativci Crne Gore Evgenija Milivojević i Nikola Lakčević.

mini odbojka oscg volleyball kids montenegro crna gora

U sklopu programa planirano je da se odigra revijalni set sa najmlađima, a nakon toga bi bila organizovana i nagradna igra za učesnike takmičenja.

Ceremoniju otvaranja ćete takođe moći da pratite i uživo na portalu MNE Sport, kao i utakmice sa minimum jednog od ukupno tri terena.

mini odbojka oscg volleyball kids montenegro crna gora

Jugopetrol EKO mini odbojka igraće se svake nedjelje u dvorani Gimnazije „Slobodan Škerović“ i u njoj će učestvovati 41 ekipa.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju još jedne „Jugopetrol EKO mini odbojke“!

Raspored utakmica 23.oktobra:

raspored-jugopetrol-eko-mini-odbojka-23-10-2016

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button