Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVEvropsko prvenstvoSlajder

U četvrtak počinje Evropsko prvenstvo za odbojkaše (ARENA SPORT)

To će biti iskustvo za cijeli život – svečano otvaranje LOTTO EUROVOLLEY POLJSKA 2017, koje će se održati u četvrtak, 24. avgusta u 20 časova, utakmicom Poljska i Srbija na “Nacionalnom stadionu” u Varšavi, a okupiće nevjerovatnih 65.000 gledalaca i odbojkaških zaljubljenika, kako bi oborili rekord prisutnosti na jednoj odbojkaškoj utakmici!

Povrh svega, odbojkaški fanovi iz cijelog svijeta će moći da prate najzanimljivije detalje svečanosti ceremonije otvaranja i ovog istorijskog susreta na televiziji – i putem zvaničnog CEV YouTube kanala i CEV EuroVolley Facebook stranice, za one zemlje u kojima se ne planira emitovanje.

Otvarajući meč ovogodišnjeg EuroVolleya će biti svojevrsna “repriza” utakmice Poljske i Srbije, odigrane 2014. godine – u istorijskoj noći za odbojku, kada su “crveno-bijeli” pobijedili Srbiju sa 3-0, da započnu svoj “trijumfalni marš” ka osvajanju zlatne medalje Svjetskog prvenstva u odbojci za 2014. godinu.

Poljski tim je od te noći doživio dosta promjena, ali ovaj put se više radi o doživotnom iskustvu, nego o samoj odbojkaškoj utakmici, jer će navijači biti svjedoci istorijskog dešavanja i biti među onima koji su prisustvovali odbojkaškoj utakmici sa najviše gledalaca.

Evropsko prvenstvo u odbojci za 2017.godinu, koje se održava u Poljskoj, možete pratiti na sledećim kanalima:

Europe

Digitalb: Albania, Kosovo (non-exclusive)
L’Equipe: Andorra, France, Monaco
Sport 1: Austria, Germany, Switzerland
RTRS: Bosnia and Herzegovina (terrestrial transmission)
Arena Sport: Bosnia and Herzegovina (cable and IPTV transmission), Croatia, Kosovo (non-exclusive), Former Y.R. of Macedonia, Montenegro, Serbia (cable and IPTV transmission) 
YLE: Finland
AMC: Hungary
RAI: Italy
Polsat: Poland
Dolce Sport: Romania
Match TV: Russia
RTS: Serbia (terrestrial transmission)

Africa 

L’Equipe: Comoros, Mauritius, Mayotte, Reunion, Seychelles

Americas 

ESPN: Brazil
L’Equipe: Dominican Republic, French Guyana, Guadalupe, Haiti, Martinique, St. Barthélémy, St. Martin, St. Pierre et Miquelon, Trinidad and Tobago, Venezuela.

Oceania 

L’Equipe: Australia, Fiji Islands, French Polynesia, New Zealand, Tonga, Vanuatu, Wallis and Futuna.

Kliknite ovdje ovdje za više informacija ili posjetite zvanični sajt www.lottoeurovolley2017.com

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button