Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSenioriSlajderSvjetska ligatiker

Tribina “U susret Svjetskoj ligi u odbojci” u četvrtak u 14h

U četvrtak, 28. maja u 14h, u sali “Mediteran”, na Ekonomskom fakultetu održaće se sportska tribina “U susret Svjetskoj ligi u odbojci”, koju u saradnji sa Odbojkaškim savezom Crne Gore organizuje Sportsko-rekreativno društvo studenata ekonomije i menadžmenta “Ekomen”.

Gosti tribine su Igor Kolaković, jedan od najpoznatijih odbojkaških trenera sa ovih prostora i reprezentativci Vojin Ćaćić, Simo Dabović i Ivan Rašović.

Ove godine Crna Gora ima čast da bude jedan od domaćina i po prvi put učesnik. U toku su pripreme muške odbojkaške reprezentacije Crne Gore za Svjetsku ligu, koja će se održati u Podgorici, u periodu od 12. do 14. juna. U prvoj nedjelji Lige debitovaće naša reprezentacija i to na domaćem terenu. Mečevi grupe F će se odigrati u Sportskom centru “Morača”, a protivnici su nam selekcije Portorika, Tunisa i Turske. Kao uvertira za predstojeću Ligu, igraće se nekoliko prijateljskih utakmica sa selekcijama Srbije i Francuske.

Sezona 2015 ispisaće novu, značajnu stranicu u istoriji crnogorskog sporta. Osvajanje Eurolige uslovilo je naše učešće i ovim zapaženim rezultatom, odbojkaši su pokazali svoju vrijednost, ali i zrelost i spremnost za jedno izuzetno zahtjevno takmičenje kao što je Svjetska liga.

O ovom krupnom koraku za crnogorsku odbojku, uslovima Lige, očekivanjima i uloženim naporima posjetioci će moći da čuju više u četvrtak. Pozivamo sve ljubitelje odbojke i sporta da nam se pridruže na Tribini i da zajedno podržimo događaj koji najavljuje povratak odbojke na velika vrata.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button