Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
dodjelaDodjele loptiEKO MINI ODBOJKANovostiSlajderSlike

Svečano počela 3.sezona “Jugopetrol EKO mini odbojke”! (FOTO)

Jugopetrol EKO mini odbojka svečano je počela svoju 3.sezonu, uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol i podršku Ministarstva Sporta Crne Gore.

Takmičenje su otvorili predsjednik OSCG Cvetko Pajković, predsjednik Crnogorskog olimpijskog Komiteta Dušan Simonović i marketing menadžer kompanije Jugopetrol Dunja Zeković Đonaj. Otvaranju su prisustvovali i predstavnica Ministarstva sporta Snežana Ivanović i naš proslavljeni trener Igor Kolaković, a takođe i veliki broj djece i roditelja.

Prisutne je prvo pozdravio Cvetko Pajković, predsjednik OSCG, koji je istakao da mu je drago što ove godine će još više djece učestvovati u projektu Odbojkaškog Saveza Crne Gore.

“Nadamo se da će ovaj projekat trajati još dugo vremena”, kazao je Pajković i poželio djeci koja učestvuju u takmičenju srećno nadmetanje i da se nada da će i u budućnosti biti uspješni odbojkaši i odbojkašice, koji će  jednog dana predstavljati Crnu Goru.

Predsjednik COK Dušan Simonović istakao je da mu je drago što je ovakav projekat pokrenut u Crnoj Gori, a iskoristio je i priliku da čestita kompaniji Jugopetrol koja je prepoznala značaj ove manifestacije i poželio srećan početak takmičenja.

Marketing menadžerka Jugopetrola Dunja Zeković Đonaj takođe se obratila prisutnima.

“U ime Jugopetrola AD, kompanije u sastavu korporacije Hellenic Petroleuma želim da vas pozdravim, prije svega vas djeco, koji ste najveća pokretačka snaga i energija budućnosti. Energija budućnosti je inače naš kompanijski slogan. Iz razloga što vi predstavljate pravu energiju budućnosti odlučili smo da i u ovoj sezoni podržimo ovaj sjajan projekat. Srećno!”, kazala je Dunja Zeković Đonaj.

U ime Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković, predsjednik, uručio je u ime kompanije Jugopetrol Dunji Zeković Đonaj simboličan poklon – odbojkašku loptu, za jubilej 70 godina postojanja Jugopetrola.

Zeković Đonaj, Ivanović, Simonović, Kolaković i Pajković podijelili su preko 120 lopti za klubove učesnike takmičenja, koje je obezbijedio Odbojkaški savez Crne Gore i to:

Dunja Zeković Đonaj, ispred kompanije Jugopetrol, koja je sponzor ovog takmičenja, uručila je lopte klubovima: Morača, Mladost Tivat i Mrkojevići,

Snežana Ivanović, predstavnica Ministarstva sporta uručila je lopte odbojkaškim klubovima: Albatros, Nikšić i Gorštak,

Duško Simonović, predsjednik COK, uručio je lopte klubovima: Akademija i Bar Volley,

Igor Kolaković, naš proslavljeni trener, a sada selektor Irana, uručio je lopte klubovima: Budućnost Capital Plaza, Budućnost Bemax,

Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore uručio je lopte klubovima: Mediteran, Top Volley.

Odbojkaški Savez Crne Gore je takođe podijelio klubovima majice takmičenja za svu djecu koja učestvuju, a troškove takmičenja snosiće OSCG, uz pokroviteljstvo Jugopetrola i podršku Ministarstva sporta.

Ove sezone takmičiće se čak 44 ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji 9-12 godina.

Kod djevojčica prijavljeno je 25 ekipa u kategoriji 2005/2006 godište, 12 ekipa
u kategoriji 2007/2008 godište, dok je kod dječaka u kategoriji 2005. godište i
mlađi prijavljeno 7 ekipa.

Takmičenje će se igrati svake nedelje u Gimnaziji “Slobodan Škerović”, u Podgorici.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button