Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Razno

Svečani prijem za odbojkaše “Bar Volley”-a kod gradonačelnika Bara

Povodom osvajanja srebrne medalje na nedavno održanom Međunarodnom festivalu odbojke u Novom Sadu, predsjednik Opštine Bar dr Zoran Srzentić ugostio je igrače pionirske ekipe OK „Bar Volley“, na čelu sa trenerom Vladanom Jovanovićem.

Prijemu su prisustvovali sekretar Sekretarijata za opštu upravu i društvene djelatnosti Boris Mijović i predsjednik kluba Mirko Radević.

Predsjednik Opštine Bar je gostima poželio dobrodošlicu i puno uspjeha u Novoj godini, kako na sportskom, tako i na obrazovnom planu.

– Drago mi je što ste danas naši gosti i ovaj povod je veoma značajan. Uspjesi koje postižete na sportskom planu nas veoma raduju, ali isto tako smo zadovoljni i zbog činjenice da ste svi dobri đaci, jer jedno bez drugog ne ide. Sekretarijat za opštu upravu i društvene djelatnosti je raspisao konkurs za sufinansiranje programa rada sportskih klubova, što predstavlja podršku barske lokalne uprave da nastavite sa uspjesima i dobrim rezultatima – naveo je dr Srzentić.

Trener OK „Bar Volley“ se zahvalio predsjedniku Opštine na srdačnom prijemu, kao i na podršci koju barska loklana uprava pruža ovom klubu. Pored toga, on je naveo da je nedavno održani Međunarodni festival odbojke, na kojem su osvojio drugo mjesto u pionirskoj kategoriji, jedan od najvećih turnira na Balkanu, na kojem je učestvovalo 96 ekipa iz 8 zemalja.

Takođe, učešće na ovom turniru je za klub predstavljalo odličnu priliku za uspostavljanje saradnje sa drugim inostranim klubovima, a najavljeno je i održavanje Međunarodnog odbojkaškog turnira u mjesecu maju, u organizaciji Opštine Bar i OK „Bar Volley“.

Portal Analitika

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button