Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Superliga odbojkaša (M)Prvenstvo

Sutjeska – Budućnost 1:3

Sutjeska – Budućnost 1:3 (25:27, 25:22, 18:25, 15:25)

Dvorana: SC “Nikšić”. Gledalaca oko 100. Sudije: Petar Jocović i Slobodan Kovačević (oba iz Podgorice)

Sutjeska: N. Perošević, Taušan, Šekarić, Bošković, Popović, Rosandić, Vulić, Stojanović, Baletić, Bojić, Brajković, P. Perošević. Trener: Miodrag Perošević

Budućnost: Jelić, Pavićević, Vujović, Strugar, Peruničić, Radović, Šćepanović, Zvicer, Vidić, Radulović, Pejović, Vlahović. Trener: Zoran Vukčević

Pred oko stotinu gledalaca Budućnost je došla do prvog trijumfa ove sezone, i to na gostovanju ekipi Sutjeske. Prva dva seta su bila neizvjesna, i u tim trenucima se igralo poen za poen. Sjenku na utakmicu bacila je teška povreda igrača Sutjeske, Branka Rosandića, zbog koje su svi u sali ostali nijemi. U nastavku Budućnost je bila koncentrisanija, i naredna dva seta lako riješila u svoju korist.

,,Prvo bih čestitao Budućnosti na zasluženoj pobjedi. Prva dva seta odigrali smo korektno, prvi smo olako ispustili, iako smo imali priliku da ga riješimo u svoju korist. Opet nam se dešavaju greške iz prvog meča, gdje smo imali sličnu situaciju. Drugi set smo započeli u istom ritmu, preuzeli kontrolu i riješili ga u svoju korist. Međutim, pred kraj seta je došlo do povrede jednog od naših glavnih igrača, Branka Rosandića, što je u mnogome poremetilo ekipu. Moji igrači su pali psihički, i nažalost nijesu smogli snage da nastave u istom ritmu.  Trenutno nemamo igrača njegovih kvaliteta koji bi mogao da nadomjesti njegov izostanak, i prvi utisak je da će biti izuzetno teško ostvariti zacrtane ciljeve. Ipak, daćemo priliku mlađim igračima, da se afirmišu, i vidjećemo koliko možemo ove godine“ rekao je trener Sutjeske, Miodrag Perošević.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button