Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSvjetska ligatiker

Strugar: Ostvarili smo veliku pobjedu, želimo prvo mjesto na turniru!

Tehničar naše reprezentacije Rajko Strugar rekao je da smo stigli do velike pobjede u meču sa Njemačkom, ali i da mu je žao što nismo osvojili sva tri boda.

Mladi tehničar odigrao je skoro cijelu utakmicu i na kraju dobio pohvale i od selektora Slobodana Boškana za svoju igru.

“Ovo je velika pobjeda za nas. Žao mi je jedino što nismo dobili 3:0 ili 3:1, ali poslije ovoga ćemo sigurno da dižemo formu. Bilo je teško i smatram da ovo nije naša najbolja igra. Borimo se sa vremenskom razlikom i nadmorskom visinom i sve to utiče na kvalitet igre. Međutim, najbitnije je da smo trijumfom otvorili nastup u Svjetskoj ligi”, rekao je Strugar.

Već kasno večeras (03.30) naš tim će igrati protiv Meksika. Domaća selekcija je na premijeri takođe igrala pet setova i izgubila od Španije sa 3:2.

“Imamo malo više vremena za odmor od Meksikanaca. Spremićemo se dobro i ići na pobjedu jer napadamo prvo mjesto u grupi”, jasan je Strugar.

Ni organizator igre Crne Gore nije zaboravio da pomene atmosferu u dvorani u Meksiko Sitiju.

“U jednom trenutku smo zatražili podršku od publike, oni su to prihvatili i na kraju uticali i na našu dobru igru i pobjedu”, zaključio je Rajko Strugar.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button