Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga šampiona

Sonja Simonovska sudi Super finale Lige šampiona za odbojkašice!

Evropska odbojkaška Konfederacija (CEV) ove sezone po prvi put organizuje Super finale Lige šampiona za odbojkaše i odbojkašice, koje će se odigrati 18. maja u  dvorani “Maks Šmeling” u Berlinu (Njemačka).

Očekuje se do sada najveći odbojkaški spektakl kada je u pitanju Liga šampiona, a čast da bude dio svega toga dobila je i Crna Gora – naš međunarodni odbojkaški sudija Sonja Simonovska biće drugi sudija finalne utakmice odbojkašica.

Finale odbojkašica u kojem će odmjeriti snage ekipe Igor Gorgonzola NOVARA i Imoco Vollei CONEGLIANO, otvoriće program u 16 časova.

Nakon ženskog finala slijedi finale odbojkaša, gdje će nastupiti ekipe  Zenit KAZAN-a i Cucine Lube CIVITANOVA, sa početkom od 19 časova.

Super Finale je prvi takav događaj koji se održava u Evropi gdje je u pitanju nagradni fond od 1,2 miliona €.

“Saradnja sa Eurosportom je istorijska i važna prekretnica za evropsku odbojku”, izjavio je predsjednik CEV-a Aleksandar Boričić.

„Omogućava nam da pružimo neviđenu vidljivost našoj elitnoj konkurenciji i našem sportu. Istovremeno, ona pokazuje jedinstvenu vrijednost i privlačnost Super Finala koji će se održati u Berlinu, koji će biti od suštinskog značaja za daljnji rast odbojke u Njemačkoj, Evropi i širom svijeta”, zaključio je Boričić.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button