Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGUOSCG

Sonja Simonovska na Evropskim Olimpijskim igrama u Bakuu

Uz ovogodišnji debi u Ligi Šampiona gdje je sudila najboljima u Evropi, Sonja Simonovska je delegirana od strane CEV-a kao jedini predstavnik OSCG-a na Prvim Evropskim Olimpijskim Igrama u Bakuu (Azerbejdžan). Nije mala stvar biti učesnik na Prvim Igrama jer samim tim i ulazi u istoriju crnogoskog sporta, tj. suđenja, jer je ona naš najbolji sudija.  Ove su igre u rangu Pan-Američkih i Azijskih, gdje se u nekim od sportova dobija viza za Olimpijske Igre u Rio 2016. Inače će se Sonja naći rame uz rame sa najboljim evropskim sudijama kao što su: Suzana Rodrigues Jatvia(ESP), Karin Zahorcova(CZE), Daniele Rapisoda (ITA), Aziz Yener(TUR), Vladimir Simonović(SRB) itd. Ovo je dokaz i priznanje u karijeri Sonje Simonovske da na najbolji način reprezentuje crnogorske sudije i da je cijenjena u svom poslu koji obavlja na odbojkaškim terenima.

” Veliko priznanje za mene je biti dio jedne istorije i srećna sam sa učešćem na Prvim Evropskim Olimpijskim Igrama jer je to dokaz da ljudi iz Evropske Sudijske Komisije prate i cijene moje dugogodišnje suđenje.” ,rekla je Simonovska.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button