Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kvalifikacije za EP (odbojkaši)SenioriSlajderSpiskovi

Slobodan Boškan saopštio spisak za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Selektor muške seniorske odbojkaške reprezentacije Slobodan Boškan objavio je danas spisak igrača na koje računa za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Naše odbojkaše očekuju dva turnira u Podgorici (16-18.septembar) i Las Palmasu, Španija (23-25.septembar). Protivnici Crnoj Gori će biti selekcije Njemačke, Španije i Švajcarske. Prvoplasirana ekipa iz grupe izboriće direktan plasman na EP, dok će drugoplasirana reprezentacija igrati baraž (01-09.oktobra) sa drugoplasiranom reprezentacijom iz grupe gdje su Belgija, Grčka, Ukrajina i Moldavija.

slobodan boskan crna gora spanija odbojka svjetska liga 07

Reprezentacija Crne Gore okupiće se u Podgorici 08.avgusta i boraviće i odraditi ljekarske preglede u našem Glavnom gradu do 11.avgusta, kada se seli u Brzeće, gdje će odraditi prvi dio priprema. Nakon toga, planiran je put na prijateljske utakmice sa selekcijom Turske u Izmiru (24-28.avgust), a po povratku bi reprezentacija boravila u Bijelom Polju do 5.septembra, kada bi se vratila u Podgoricu i do turnira se pripremala za nastup.

Tehničari:

Simo Dabović

Rajko Strugar

Nikola Radonić

Primači:

Vojin Ćaćić

Božidar Ćuk

Marko Bojić

Marko Vukašinović

Srednji blokeri:

Gojko Ćuk

Ivan Ječmenica

Blažo Milić

Bojan Radović

Korektori:

Miloš Ćulafić

Aleksandar Minić

Luka Babić

Liberi:

Nikola Lakčević

Ljubomir Popović

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button