Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Škola odbojke

Škola odbojke OK “Sutjeska”

Odbojkaški klub ,,Sutjeska” će i ove godine vršiti upis novih polaznika škole odbojke. U školu odbojke mogu da se upišu djeca (dječaci i djevojčice) starosti od 7 do 15 godina. Treninzi se održavaju u salama Sportskog centra ,,Nikšić”, i to ponedjeljkom i petkom u 20:00 časova, i subotom u 11:00 časova, a drže ih licencirani treneri i profesori fizičkog vaspitanja.

škola odbojke sutjeska

Odbojkaški klub ,,Sutjeska” posvećuje veliku pažnju mlađim kategorijama. U našu školu odbojke mogu da se upišu i dječaci i djevojčice. Treneri se trude da poduče djecu ne samo odbojci, već i zdravom načinu života. Budućnost kluba čine upravo najmlađi članovi našeg kolektiva, koji će jednog dana obući dres prvog tima i predstavljati klub u zvaničnim takmičenjima. Do tada imaju priliku da odmjere snagu sa svojim vršnjacima iz drugih timova na prvenstvima za mlađe kategorije.

 

Članarina iznosi 15€, a može se uplatiti lično ili putem računa. Zainteresovani mogu doći u Sportski centar u terminima održavanja treninga, ili nam se za sve dalje informacije obratiti putem e-maila ili na brojeve telefona:

 

068 742 039 Perošević Mikan

068 752 370 Taušan Zoran

 

e-mail: [email protected]

sajthttp://oksutjeska.wix.com/ok-sutjeska

fbhttps://www.facebook.com/OKSutjeskaNiksic

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button